Down to the Market - The Kooks

But I'm getting so tired, of people always crossing my wires,
Life's just far too short, for miscommunication

Misery comes crawling...

Fan vad trött jag blir på folk, kan ingen bara vara underbar någon gång? Göra det man behöver att de gör. Jag menar what tha fuck?!

Jag är så sjukt trött i hjärnan och i kroppen och jag behöver verkligen ha ROLIGT typ nu genast med en gång! Aja nu ska jag sluta vara eländig. Jag tror en av mina första tattoos ska bli en Dia De Los Muertos skalle på foten! Typ en sånhär fast snyggare dåråå! :P



Om jag vidgar mina vyer tillräckligt mycket, finns det då en chans att jag aldrig hittar tillbaka? Hoppas!

Nationell

Sååå idag brillerade jag med mina kunskaper på engelska nationellaprovet, not... Men på riktigt gick det nog okej i alla fall. Jag kom rätt nyss hem från stan där jag kollat runt en massa med Billie, köpte en (typ) skorta som var i fin, fin färg! sen en ring också, har ju sjuk ring noja nu! Och sen en ashärlig hudlotion från Kings&Queens me mango lukt. MUMMA! Vi passade även på att käka middag på stan, det var riktigt jävla gott faktist, jag käkade nån nudelwook :D MUUMMA!

Nuuuu ska jag nog sätta på en rulle och käka lite jordgubbar och choklad... ska nog till och med ta och smälta chokladen och doppa jordgubbarna MUUUMMA på riktigt! Hittade precis en konstig liten svart prick på min arm, kan va en leverfläck, men detta tåls att kika nogrannare på så ska springa och göra de nu. Peace

Long time no see

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag, men har helt enkelt typ inte haft något vettigt att skriva om, typ inte iaf... Inte för att jag brukar skriva vettiga saker...  Den kan ha med att göra att jag skrivit i min andra blogg.. Jag ska nog bojkotta den här tror ja, det blir alldeles för mycket att ha två även om de har lite olika funktioner.

Igår ringde Kusin och överraskade med att hon äntligen skaffat en tattoo :) Jag är så glad för hennes skull... och avundsjuk... Men jag ska också skaffa mig lite inc, vet inte riktigt när dock, men ska nog börja lite smått rätt snart tror jag. Jag har många idéer som måste utföras.

Aja jag är just nu så otillfredsställd, jag måste typ göra saker, roliga saker nu innan jag får typ ryck! Om jag hade något vettigt ställe att dra till så skulle jag så skita i restan av dagen och dra dit nu... Tyvärr så är ju alla andra också i skolan nu så... SUUUUCK!

RSS 2.0