Överskottsenergi

Idag led jag av överskottsenergi (HAHA) så jag tog en låång promenad, jag satte lite musik i örorna och gick hemmifrån mig ända till rådmansgatan därifrån tog jag tuben hem, det var riktigt skönt att bara gå, stannade bara två gånger, båda i gamla stan, första gången för att kolla in ett skit mysigt galleri men gamla foton och de fick mig verkligen att vilja åka bakåt i tiden. Men i alla fall, andra gången jag stanna var för att köpa en latte för de var rätt kallt. Medans jag bara gick började jag utforma en fim i min hjärna, så nu har jag börjat skriva på ett skript men om de mot all fömodan skulle bli klart kommer nog ingen få läsa, men om jag får de liv jag vill ha, får ni se de som en film.  Så de kan ni se fram emot. 

Annars har denna dag vart rätt konstig, känns som jag är typ helt i en annan värld typ, att jag säger saker som jag egentligen inte säger, utan de bara kommer ur min mun, jag har inte varit med om något sånt förut men kanske går över om ett tag eller nått.

Såg nya Gossip Girl och One Tree Hill  igår, i tree hill var det typ bara same, same men jag gillade verkligen detta gossip avsnitt! Men säger inget för vet att de kan finnas folk som järna vill se själva som läser detta. Eller kanske inte men vågar inte riskera något. :P
 
Juste imorgon ska jag på JOBBINTERVJU, jag är inte direkt stolt över var, men jag är verkligen i behov av pengar, jag vill ha kläder, kläder, kläder och lite annat. Så jag ska i alla fall på intervju för ett jobb på McDonalds! Haha, jag har typ alltid sagt att jag aldrig skulle kunna jobba där. Men man får ju penagr så! :) Btw så har jag blivit bra på att ta sprutor på mig själv nu, denna gång blev jag inte äns darrig i bena! Jag gör framsteg jag vet. Så nu vet jag att junkie alltid kan vara en karriär för mig om inget annat funkar.  


Haha

Haha, Adams kompis kommer typ få men för livet, men han får faktist skylla sig själv när han ringer på när jag bara har underkläder på mig :P Men jag vet inte helt pinsam i alla fall, tog faktist på mig en tröja innan jag öppna, tyvärr råkade de vara typ den kortaste jag äger. Men hey thats life. Nu när jag tänker på det var det riktigt tur att jag typ inte hade min nya trosor på mig, men förhoppningsvis hade jag haft vett nog att skynda på med att par byxor också då.

Jag väntar på att du ska ringa J.

Bad Things - Jace Everett

I wanna do bad things with you

When you came in the air went out
And every shadow filled up with doubt
I don't know who you think you are
But before the night is through
I wanna do bad things with you

I'm the kind to sit up in his room
Heart sick an' eyes filled up with blue
I don't know what you've done to me
But I know this much is true
I wanna do bad things with you

When you came in the air went
And all those shadows there are filled up with doubt
I don't know who you think you are
But before the night is through
I wanna do bad things with you
Ow, ooh

I don't know what you've done to me
But I know this much is true
I wanna do bad things with you
I wanna do real bad things with you



Introlåten till True Blood den e typ så skön!

True Blood

Okej jag typ älskar serien True Blood såg alla sju avsnitt som finns ute igår kväll, nästa kommer på måndag tror jag. Jag har aldrig tyckt vampyrer är något speciellt sexigt, men jag har nu officiellt en crush på Bill the vampire, typ såååååå sexig! :D så jag längtar som tusan till nästa avsnitt.


Forum

Idag vaknade jag vid 11 och gjorde lite brunch, de vart äggröra och pankakor, massa gott!  Efter det drog jag, mamma och Adam till nack forum, där köpte jag fina underkläder. Äntligen lite sexigt i garderoben. :D

Nu sitter jag och kollar på True Blood är 10 min in i första avsnitter och än så länge verkar det lovande. Men nu orkar jag inte skriva mer för nu ska jag fortsätta kolla.


Pannkakstårta

Det har vart en rätt mysig helg. I fredags fotade jag som sagt mammas jobbarkompisar, det var lite pinsamt men gick bra tillslut. Senare på kvällen gick jag på mysig kvällspromenad med Nina och Anni. I lördags var jag med Yrsa hela dagen vi simmade, solade, shopade och sov typ :P Hehe ne men hon sov hos mig, men innan vi sov så kollade vi på film bland annat Mirrors den var faktist helt okej, och ljud efftekterna var riktigt effektiva. Jag måste erkänna att jag bler smått skräckslagen lite då och då. Sen idag har jag bara var med Yrsa och Alice ett tag, vi käkade PANNKAKSTÅRTA!



Fota

Snart ska jag dra till mammas jobb och fota henne och hennes kolegor, ska blir någon slags pressent till deras chef som har slutat. Jag är lite nervös men det går nog bra.

Igår såg jag filmen Bickford Shmeckler's Cool Ideas den var rätt kul och underhållande. Olivia Wilde från OC och House spelar i den. Huvudrollsinnehavaren Patrick Fugit har faktist också vart med i House men dock bara ett avsnitt. Men hans riktiga stolthet måste vara filmen Almost Famous vilket är en sådär skitbra film som man bara sugs in i. Ett riktigt must see! Men nog snackat om det här, nu måste jag gå och göra i ordninga kameran och sånt. Ciao!  

Affectionate

Idag have vi engelska prov, vi skulle kunna massa ord jag tror jag klarade alla förutom affectionate, usch vad jag hakade upp mig på att inte kunna stava de ordet, det är inte svårt liksom! Sen hade vi naturkunskap också och vi håller på med universom och grejer nu, det är massa intressant och allt är så sjuk och ologiskt så jag blir typ galen! :P Man blir ju typ knäpp när man tänker på att ibörjan var allt bara en lite prick sen sa det BANG och allt blev till från en explosion.
 
Imorgon ska jag egentligen gymma men vet inte om jag palla med tanke på att min fotled är halft död, och tråkigt att bara föra typ arm och mage, så jag fixar nog så jag slipper. Sen kanske jag ska fota en sak åt mammas jobb så då kan jag ju göra det på morgonen i så fall. Efter de ska jag nog se till att hitta på något riktigt kul att göra.


Do you want to know a secret? I'm made of stardust.


One of many days

Har jag näsa för braskådespelari eller vad?! För någon månad sedan satt jag och kollade på lite One Tree Hill avsnitt och så kom det en ny tjej in i bilden Elisabeth Harnois a.k.a Clean Teen Shelley. Tycker hon spelade asbra mot Norris a.k.a Mouth så ja kollade upp vad hon spelat i för annat, och hittade filmen Keith som är typ en av de absolut bärsta filmerna ever! Såg den för andra gången i lördags och den är riktigt jävla bra. Allt är så rätt helt enkelt, casting, script och allt. Och McCartney är förvånansvärt bra, jag menar jag viste inte att han kunde skådespela överhuvudtaget. Så Keith är värkligen att rekomendera.

Idag hade jag svenska diskussion, det gick väl så där men får G i alla fall. Aja nu ska jag göra klart datakunskaps läxan.


Art

Måste bara säga att jag älskar teckningarna som Peyton i One tree hill ritar. Irl är det någon som heter Helen Ward som har ritat dom, sjukt talangfull människa... vem det nu är. Tycker det hade vart  coolare om Hilarie Burton som spelar Peyton hade ritat dom, men misstänkte alltid att det inte var så. Här är i alla fall ett smak prov av Helens skills.


Stativ!

Idag kom äntligen mitt efterlänktade stativ, det var riktigt nice faktist med tanke på det billiga priset. Efter gymmet idag gick jag hem och väntade på att mamma skulle komma för jag har ingen nyckel till brevlådan, av någon anledning. Men i alla fall, jag satt och försökta plugga lite men det var dötrist så jag gick ner i trapphuset och kollade om paketavin över huvud taget låg i brevlådan, vilket den gjorde så då blev jag ju massa ivrig och orkade inte vänta på någon nyckel, så jag stack in fingrara och började fiffla. Efter en liten stund lyckades jag få tag i kuvertet och lyckadas lirka ut det ur den lilla springan. Efteråt var jag mycket glad för att jag hade lyckats få ut kuvertet  och för att ingen råkade gå in eller ut ur trapphuset när jag satt där med alla fingrar i brevlådsgipan. Sen sprang jag iväg till kiosken där man hämtar paket och hämtade stativet! Förutom stativet och gymmet har jag inte gjort så mycket idag.. Eller jo kollade på Iron Man efter gymmet också, den var faktist riktigt bra, jag älskade alla superteckniska saker som han som var Iron Man hade! Men saknade filmkyssen mellan Gwyeneth och Robert, man bara vänta på att den skulle komma men det gjorde den inte... vilket var synd, alla filmer bör ha en bra filmkyss.
 
Jag tror jag verkligen skulle vilja jobba med film, vet inte rikigt vad jag skulle vilja göra, men självkart hälst producent, men skulle nog också vara roligt att jobba med trailers och sånt. Hmnm detta tål att tänkas på.


Stativ! Smell you later

 
 

WTF

Va fan! Nästa avsnitt av One Tree Hill och Gossip Girl kommer inte förns 13 oktober, det är något slags uppehåll! Usch säger jag bara!

Dagen med stort N :P

Idag kommer One Tree Hill och Gossip Girl fast det blir nog att bara kolla på tree hill idag för kusinen vill kolla på gossip med mig, så jag har lovar att hålla mig till imorgon men inte längre än så! :P Idag gjorde jag en upptäckt, det finns en person i detta land som likar mig typ ganska rejält mycket, den personen dejtar mitt ex.. Man ba är det sick eller vad, om jag hade haft samma frilla som ja hade för typ 2 år sen skulle vi vara näst intill identiska tror jag. Skulle kunna lägga in en beskrivande bild, men tycker det är lite oetiskt att lägga in bilder på folk som man inte äns känner.

Måste skriva lite tråkigheter också för att lätta på hjärtat och sen trycka dit ett  smile. Jag blir otroligt fucking irriterad på min fucking leder, blir typ bara värre i fötterna. Okej jag tål att ha lite ont där är ingen biggie, men det är det att jag vet att det är inte är nå bra att ha ont, och jag vet att det oftast leder till massa mediciner och allt. Och jag fucking hatar tabletter!
Thats life i guess.

Juste sen en liten rolighet, jag har bestämt att jag ska tatuera mig efter jul! :) Tänkte mig en krumelux på underarmen, sen fotgrejen med kusinen förmodligen.

Over and out.






Ursäckta min otroligt töntiga svengelska, låter massa fult, men man vill ju skriva det som kommer upp i hjärnan liksom.

Skins <3

I helgen har jag sätt båda säsongerna av Skins innom loppet av kanske 27 timmar, haha ! Inte direkt något jag är stolt över, men var typ sjukt trött och uttråkad på lördags kvällen så började kolla på säsong ett, såg 6 av 9 avsnitt under kvällens/nattens gång. Sedan på söndagen vakande jag vid 12 och mamma sa att jag var tvungen att passa Adam ett tag, så då hade jag ju inget bättre för mig än kolla Skins så kollade klart på säsong ett och började på två. Jag hade sätt klart på båda säsongerna vet halv ett söndag kväll. Hihi, kanske lite waste of time, men serien är ju så sjukt bra! Och karaktärerna är ju så sjukt sköna, Chris och Cassie är bäst. Fast Tohny är väldigt skön också, hans roll spelas av han som spelar pojken i About a boy han är så annorlunda i denna roll, i alla fall i första säsongen, då e han askaxig och tror han här snyggast och bäst typ. Men sen blir han påkörd av en lastbil eller vad det var, och blir lite apatisk eller nått sånt av choken, och då när han mer lik pojken i about a boy, det kan bero på att han klippte sig också, men tror det var för att man såg honom på ett helt annant sätt, han var typ liten och hjälplös, ett tag kunde kan inte äns öppna byxorna sjäv. Men efter ett tag blev det i alla fall bättre. Allt som allt var serien mycket bra, och se värd, men jag tycker slutet kunde vart lite bättre, nu hoppas man nästan på en ny säsong.. eller jag vet inte riktigt, vissa saker slutade bra, vissa mindre bra, vissa sämst, men vissa saker kan inte förändras även om det kommer en säsong tre.

Okej läste nyss att det visst kommer en säsong tre fast med andra karaktärer, vilket är helt onödigt! Om man vill se en till säsong ska det ju vara om samma personer, suck kan ingen bara lära sig att göra bra tv?!


Fik

Idag var jag och fikade med min vän Billie, vi var på ett massa mysigt fik i gamlastan. Efter vi fikat läänge så gick vi till plattan och kollade lite på snowboard åkarna, fick inte några bra bilder för alla människor var i vägen! Sen köpte jag en mössa också, typ min drömm mössa! En rätt stor stickad, lila mössa. Måste bara säga en lite kul, eller kanske patetisk sak, innan jag träffa Billie var jag inne på åhléns city och kolla på filmerna och jag lovar jag har seriöst sätt typ 30% av filmerna man kan köpa där, eller kanske 15% i alla fall. Jag älskar film, om det är någon som inte har uppfattat det.

Sen åkete jag hem och åt massa god mat med familjen, syster är ju här också. Och jag har typ lyckats övertala mamma att öppna ett café, hon gör det om jag hittar en bra lokal och jag har redan börjat leta. Jag tycker det skulle vara helt underbart kul att ha ett café! Och vårt café skulle vara bäst!

Måste bara skriva lite om Son of Rambow också, såg den igår. Westwick är med i den också, och här var man lite mer lik sitt "upper eastside" jag, fast med britiskdialekt, vilken han också har irl, så det var lite kul att höra han snacka så en hel film. Filmen var förövrigt riktigt bra tycker jag, små killarna var riktigt sköna, skönast var Lawrences (Westwicks) lille bror (en av huvud personerna), så cool hade jag velat vara som barn.  Rekomendera verkligen denna film.
 

100 Feet

Jag såg nyss en film med Ed Westwick där han inte spelar den otroligt super heta överklass Charles "Chuck" Bass utan i denna film (100 Feet) spelar han en het medelklass snubbe. Filmen var rätt bra faktisk, men massa hemsk! Det hemskaste var när Joey (Ed Westwick) blir brutalt, och då menar jag riktigt jävla brutalt! ihjälslagen av en bruds döda man. Jo jag skrev rätt, han blev hjälslagen av ett spöke. Låter rätt B men filmen var rätt bra gjord faktiskt, enligt mig i alla fall och det såg riktigt snuskigt ut när Ed blev påpucklad, allt var helt söndervridet och ben bara stod år alla håll, och Ed bara skrek. Usch det var typ hemskt att se. Jag skulle nog rekomendera folk att se den, de var typ som en skräckis fast mer realistiskt, tycker jag.
 
Bis Bald

Önskelista

En sån här bara måste jag få i julklapp, för dom har redan tydligen köpt det jag ska få i födelsedagspresent.. hum :/
Det är i alla fall kusinens dator fast i blått såå sjukt ball! :P


Varför?

Varför suger allt?! Jag käkar jävla äckel medicin och ändå har jag börjat få ont i vänster foten också! Och på det är jag äkligt förkyld och porten mitt emot vill typ sticka mig i ögorna, först har dom satt upp otroligt irriterande strålkastare och nu har dom satt upp en ful jävla staty, TASTEFUL? NEJ! En ful jävla grön gubbe som håller i ett äpple, jag menar det här är inte kungliga operan det är ett lägenhets område!

Men en sak är bra i alla fall och de är att jag typ inte tänker på dig alls mer, jag vet inte riktigt varför med det kan ha med att göra att  det är ganska oattraherande att du blir kär i varenda tjej du träffar. Eller så kanske jag bara har tröttnat på dig. Jag menar första gången så tänkte jag liksom att det var påriktigt och att ni var kära och att jag inte skulle förstöra det, men nu är du ju tydligen kär igen, någon månad efter den första. Kärlek växer visst på träd i din värld.

Åh vad skönt det är att skriva av sig ibland! Nu kan jag gå och vara glad till resten av allmänheten. Tshüss

Ett måste

Idag har det var en asjobbig dag i skolan, har haft sjuk huvudverk! Men mer än hälften av klassen var på utflykt typ, så de var rätt skönt ändå. Efter skolan träffa jag kusinen min och vi gick på stan lite, jag köpte en t-shirt som va ascool, ett par nya röda strumpbyxor som var lite tjockare än de gamla där med inte går sönder lika lätt, sen köpte jag ett par grå, mysiga leggins och ett par svarta örhängen. Förutom att min axel dog så var det en lyckad shopping runda :P

Kusinen hade ju också med sig sin nya lilla dator och jag ficka kolla in den lite,  och jag har kommit på att jag bara måste ha en sån jag med! Den är så häftig att det är sååå värt att köpa den även om det inte är mycket att ha till hem dator. Så en sån ska jag köpa när jag har cashen.

Äntligen

Idag redovisade vi äntligen engelskan, det gick väl ok. Imorse vaknade jag och kunde bara andas med ena näsborren, var helt jävla täpt! Sen skulle man gymmet och svetta skiten ur sig, kul. Men jag tog de lugnt så det var inte så farligt. Sen resten av dan har jag bara haft matte och ännu mer engelska.

Nu måste jag bara klaga lite, men det är ju min blogg så jag kan klaga hur mycket jag vill och ingen kan klaga på att jag klagar.. för det är bara inte läsa om jag klagar för mycket. Det jag vill klaga på var idioten som kom på att tunnelbanorna skulle börja prata engelsk! Så dum idé är det någon som kan komma på en mening med att som pratar engelska? Jag menar om man vet att man ska av i Slussen så går man väl av när dom säger slussen, även om man inte kan svenska så är det väl ändå ganska uppenbart! Plus att alla stationer finns ju skyltade i t-banan.

Nu har jag klagat klar, nu ska jag (förlåt michaela men jag känner att det är ett måste) kolla på Gossip Girl! :D 

RSS 2.0