VÅR typ

Idag var det riktigt härligt väder ute, jag kunde till och med gå till tvärbanan med öppen jacka i morse! :D That's a sign! Just nu sitter jag och seeeegar i skolan, vi går assent idag så jag är inte glad på de, sen så fyller mor år idag så måste fixa något åt henne :) i god tid jag vet :P men har faktist inte haft pengar förns idag :P

Jag vill gå ut i solen och låssas att det är vår på rikitigt, men strax har jag geografi, suck! Vill bara säga att college idén växer i mitt huvud, och ganska snabbt också. PEACE

Guess what?!

Den snygga Carlings tröjan är min! Mohahaha :D

That's all I think.. so PEACE out 'n' see life as something bright.

Överraskad av mig själv, igen!

Jag har kommit på att om jag orkar plugga vidare sen (till nåhot, vet inte vad men något) ska jag nog göra de i london, eller någon stans nära i alla fall. Fast måste nog bo där ett tag innan jag börjar plugga så jag får in snacket och inte är helt handikappad. :D Har faktist känt en otroligt konstig lust att plugga vidare på sista tiden, men palla inte göra det i sverige i alla fall inte stockholm, blir liksom same shit. Så england är lockande :)

Typical sunday, but fun though

Idag var jag och tränade med mamma på friskis det var rätt kul faktist, vi körde skivstång och så solade vi också.. så man kanske får lite fin färg nu då. Efter träningen så träffa jag Billie och vi tog en fika på stan och kollade runt lite, det var massa trevligt och jag hittade en jättefin lång t-shit från Carlings som jag bara måste ha så jag ska springa och köpa den det första jag gör på tisdag, eller ja efter skolan dårå... fast kom precis på att jag slutar drygt sent... BAAH! Aja får väl gå efter ändå eller så springer jag på lunchen. För jag ska ha den! :D Den var precis vad jag var ute efter, lite Effy i Skins style, för att vara töntig och förska var en tv-serie karaktär... men jag är tönt så. :D Men jag har alltid gillat den stilen, och de mästa dom har på Carlings sååå. Den påminner lite om min Ramones tröja, typ samma färg men den här är större och längre som men kan ha den till thights typ. Vill bara säga att om den är slut på tisdag vet jag inte vad jag gör! SKA HA DEN TRÖJAN! (a)

peace 'n' love, fuck 'n' blow :D
Vad kul jag är :S

Jag är lite konstig idag tror jag...

Jag tror jag smått håller på att spåra ur lite... Jag försöker verkligen att "keepa" det real, men ibland går det mindre bra helt enkelt, och jag hatar det verkigen, jag kan inte vara en av dom som lever i någon drömvärld. Jag hatar drömvärldar!

Att bero på det här är det väldigt lätt att gömma och glömmar bort sig i film och tv serier... jag tror jag ska lägga av med det (till stor del i alla fall) ett tag. Finns ändå inte så myk bra att se nu... plus med den nya lagen och allt så kanske man får massiva böter för nertankning, det vill jag icke! Jag kommer ju så inte göra det, kommer ju nya Gossip Girl och One Tree Hill i veckan... Fuck jag suger verkligen. Fast ser i alla fall inte alls lika myck film på sista tiden, fast det beror nog mäst på att jag redan sätt allt. xD Men snart är det i alla fall sommar, då kommer man ju ut lite mer... Så jag kan bestämma att i sommar är det slut med gömmandet och glömmandet.


Blir till att slänga ut filmerna också... HAH nej skojja bara :P
PEACE!

Så, så sant av Lily Allen

I don't know much, but I know this for certain
And that is the sun poking it's head round the curtain
Now please can we leave, I'd like to go to bed now
It's not just the sun that is hurting my head now
I'm not trying to say that I'm smelling of roses
But when will we tire of putting shit up our noses
I don't like staying up, staying up past the sunlight
It's meant to be fun, and this just doesn't feel right

Why can't we all, all just be honest
Admit to ourselves that everyone's on it
From grown politicians, to young adolescents
Prescribing themselves anti-depressants
And how can we start to tackle the problem
If you don't put your hands up and admit that you're on them
The kids are in danger, they're all getting hammered
From what I can see, everyone's at it

I get involved, but I'm not advocating
Got an opinion, yeah you're well up for slating
So you've got a prescription and that makes it legal
Now find the excuses overwhelmingly feeble
You go to the doctor; you need pills for sleeping
Well if you can convince him, I guess that's not cheating
So your daughter's depressed, we'll get her straight on the Prozac
But little do you know she already takes crack

Why can't we all, all just be honest
Admit to ourselves that everyone's on it
From grown politicians, to young adolescents
Prescribing themselves anti-depressants
And how can we start to tackle the problem
If you don't put your hands up and admit that you're on them
The kids are in danger, they're all getting hammered
From what I can see, everyone's at it

Why can't we all, all just be honest
Admit to ourselves that everyone's on it
From grown politicians, to young adolescents
Prescribing themselves anti-depressants
And how can we start to tackle the problem
If you don't put your hands up and admit that you're on them
The kids are in danger, they're all getting hammered
From what I can see, everyone's at it

Everyone's at it - Lily Allen

Kläder :D

Ville bara lägga in ett par bilder på mina nya kläder jag fick av mom :D


Står hel cp, jag vet! Men var nog ändå den bästa bilden med klänningen.


Haha och här hade jag glömt att ta av prislappen :D Jag tänker verkligen på allt jag.

Oh happy day!

Har jag bästa mamma (idag) eller vad?! Nyss när hon kom hade hon köpt "klänningen" och kjolen jag ville ha till mig! Så nu är jag två väldigt fina klädesplagg rikare, fast kjolen fanns bara i fel storlek så måste byta till rätt imorgon. :D Kanske lägger in bilder på dom imorgon. :) PEACE

Say cheese, picture time!

Efter skolan idag drog jag ut lite med bror och fota... och köpte våra favorit kakor från Subway. Dagen har vart rätt bra fast jag har lite ont i huvet, och nacken (fortfarande). Nu tänkte jag i alla fall bjuda på ett smakprov av mina foto konster.




Jag hittade en ensam liten gubbe.


Min bror kan tricksa han.


Brors hjälm.

PEACE.


Festival sommar??

Varför jag måste till Peace and Love, Backyard Babies, Lykke Li, Pete Doherty och The Kooks, sen finns det massa andra band jag också vill se, men dom där var dom viktigaste.

Varför jag måste till Way Out West, Band of Horses, Lily Allen och Rise Against! 

Sen vill jag ju ut och resa lite också så jag har ingen aning om hur jag ska klara av det här kalaset rent ekonomiskt... Men jag får se till och fixa det på något sätt.. typ spara, HAHA som om det kommer funka xD Det alldra jobbigaste är att jag inte har någon aning om vad jag ska prioritera. Jag menar man måste ju nästan åka utomlands för att få någon slags sommar över huvud taget. Men vill ju fortfarande på festival då musik är det typ underbaraste som finns, men även om jag kommer fram till att jag åker utomlands och går på en festival, så är det såå svårt att välja vilken av dom. Båda har ju för och nackdelar... Peace and Love är ju nästan en hel vecka så man måste verkligen tälta och bli skitig, vilket inte är min favorit syssla... medans man på Way Out West kan festa i två dar och sedan dra hem till syrran och sova av sig lite... men Way Out West har ju dessvärre färre artister :/ jobbigt de där. Tyck gärna till och ge mig lite hjälp till få mina prioriterier straight. PEACE.

Surreal neck pain.

Min nacke är inte direkt snäll mot mig, den knakar som fan och gör ont! Det är det här jälvla blåskalla skitvädrets fel! Jag borde flytta till något varamare ställe av medicinska skäl! Eller åtminstone på en privat masör!

Anyway idag är det TV tisdg! :D Som innebär Despirate Housewives, Christine och Brothers and Sister! Jag har upptäckt ett lite kul mönster på min mobil och det är att typ 70% av all musik är brittisk, vad kan jag säga, dialekten gör mig knäsvag... typ nästan i alla fall. PEACE. 

Toppen fast upp och ner.

Jag är verkligen på topp, not. Jag hällde nyss ut massa kaffe på mig själv. Usch, på mitt vita linne också! Fast de orkar jag inte bry mig om mer nu för jag lyssnar på världens bästa låt.. för idag i alla fall. Det är låten Nicest Thing av Kate Nash, fy fan vad den låten är underbar säger jag bara! En riktigt gåshuds låt. 

Åh måste höra den igen!

Jag kommer förmodligen dö på den snart när jag har lyssnat sönder, men för tillfället är det typ den enda låt jag vill höra. Fast tvingar ju mig själv att lyssna på lite annat också för att jag inte ska dö på den för fort.

Anyway, för tillfället sitter jag i skolan och dör av tristess... För att hoppa tillbaka till låten, så måste det ändå va cool att ha skrivit en sån låt till någon och verkligen mena det. Fatta vilken fealing liksom... Aja kommer inte hända mig, för ja lite värdelöst om man inte äns kan sjunga den själv... och ja.. skulle krävas väldigt mycket mer... Men någon skulle kunna få skriva den till mig.. eller nej inte vem som hälst, skulle bara vara fel. Skit samma. Måste fundera lite om jag har något värt att säga eller om jag lika gärna kan sluta med drabblet och ägna mig åt något vettigt. Har nog inte värt, sååå PEACE!

Relief!

Nu har jag i alla fall gjort sv muntliga nationella. Det gick nästan bra faktist, inte för att jag kommer ihåg över huvud taget vad jag sa för att jag var så nervös, men det känndes bra.

Nu sitter jag och väntar på fin främmande från västerås, som tyckte dom skulle komma hit. Jag känner mig väldigt omtyck för dom orkar komma fast vi bara hinner ses någon timme typ (med dagens bensinpriser och allt!)... Fast dom kan ju göra annat kul när jag måste dunsta.  

Aja PEACE.

Bitch slap på mig och det massa!

Jag verkligen hatar hur jag blir helt överdrivet inne i saker, saker som inte ens är verklighet.

Idag har jag införskaffat ett par solbrillor :D FINALLY! Jag hittade också en jättefin kjol och en klänning (med klänning menar jag egentligen nattlinne) xD Så dom ska jag införskaffa när pengarna kommer. Helt ärligt vet jag inte ens om jag orkar bry mig i svenska talet längre, man kan ju i alla fall inte sänka sig och jag är nöjd med mitt VG. Så jag vet inte alls varför jag har lagt ner så mycket tid på att oroa mig över det. I'm stupid, a stupid, stupid little girl.
Fy fan vad inget klaffar för mig nu! PEACE.


Jag var tvungen att visa insidan av min näsa för att datorskärmen inte skulle spegla sig i brillorna. Nu vart det visst mina tavlor istället.


Hands down
I'm too proud, for love
But with eyes shut
It's you I'm thinking of

Jag är too proud, for love
men med ögonen stängda
är det ingen i'm thinking of.. Bra låt dock

:O

Jag stör mig lite på att MySpace typ försöker vara Facebook, och Facebook är ju typ bara jobbigt. Så det är verkligen no point!

Ah vad nya One Tree Hill avsnittet vara laddat! Bara massa heart breakes typ. Halleluljah, peace and love, fuck the people. Love me, with me... but i'll always hate you, with or without. So just fuck me. If you fuck with me you fuck with the rest of us. Var det där kryptiskt nog för dig? Jag förstod i alla fall ingenting.

Blue (egentligen hatar jag ordet blue i detta sammanhang)

Det var inte alls bra igår faktist, det var riktigt konstigt också har inte vart med om något liknande förut faktist. Jag tror mamma märkte att jag inte var fullt på topp, för hon var ovanlig snäll typ :S :P eller så inbillar jag  mig bara. Aja känns lite bättre nu i alla fall tack vare två väldigt bra personer.

Vill bara säga också att det var väldigt nära att jag inte ringde över huvud taget, jag ville verkligen göra som alla gånger förut och bara lägga allt i en låda och tejpa igen, det är det jag är bäst på. Inte för att jag gjorde motsatsen direkt men.. det är ju lite på väg kanske i alla fall.



Finns en sak jag verkligen vill testa, jag vet bara inte riktigt hur. Men för tillfället måste jag plugga järnet. PEACE

Svettis

Jag kollade nyss på näst sists avsnittet av säsong tre av Skins, underbart bra som vanligt. Men mamma var asjobbig och ringde och störde mitt i intrigerna. Hon ba nu ska vi boka träningpass (ja juste jag har skaffat års kort på friskis, så nu kommer jag bli fit!) så det var inget att göra förutom att sätta sig vi datorn och leta reda på något pass som det fanns plats på, vilket inte alls var det lättaste, det tog typ massa jobbig lång tid. Men blev tillslut nått som heter Ki balans, vilket jag typ inte har någon aning över huvud taget om vad det är. Btw så ser jag helt flintis ut på mitt foto på friskis kortet. Så de suger.

Nu måste jag skriva lite på mitt tal.... suck! Usch vad skolan suger just nu, fast vi fick i alla fall se en film på tyskan i går, den var riktigt bra faktist och den hette Die Welle (Vågen). 

Föresten så har jag införskaffat lite nya filmer, sen när alla har kommit ska jag fota min nu mera nästan helt fulla DVD hylla. LOVE IT!  

Is she more beautiful, is she more beautiful, is she more beutiful than me?
 - Gud vad jag älskar musik! Helt ärligt skulle världen vara så jävla tråkig att man skulle dö utan musik!

4a?

Nu är dom typ hundra (i alla fall typ 99) på att de kommen en Pirates of the Caribbean 4, och det är fortfarande Johnny boy som spelar Sparrow, vilket är riktigt jävla skönt.. Det hade ju vart så fel annars. Jag tror faktist de redan har betalat honom för de, han fick så sjukt mycket att de inte är sant typ. Däremot blir det inget Knightley och Bloom, vad jag har hört. Och tydligen blir den ganska annorlunda den här filmen, jag hoppas det inte spårar ur totalt bara. Sen så vill dom ju typ göra två uppföljare på 4an också, så att de totalt blir som två triologier, då dom nya filmerna typ inte ska ha något med de gamla att göra. Sen så har jag hittat massa rycken om casten också, det mäst störande rycktet var ju att Zac Efron skulle vara med, någon stans läste jag att han hade redan hade skrivit på kontrakt och allt, men på ett annat ställe att det bara var ett ryckte. Så det är väl bara att hålla tummarna. Sen läste jag att Russell Brand skulle spela Jacks bror eller nått, men jag tycker Brand är rätt skön och tror att det skulle kunna funka.



Jag har äckligt ont i magen och ska snart ha geografi. Och jag måste verkligen lära mig att inte snoza så länge på morgonen, har kommit försent både idag och igår. PEACE - Jag tränkte egentligen läsa denna tråkiga håltimme, men det blev inte riktigt så.

(!)

Jag har precis upptäckt att jag verkligen(!) måste på Way out West ännu mer nu! Dom som har gjort typ en av mina favorit låtar ska dit, Band of Hoses heter dom. Jag måste se till så allt funkar för jag måste typ verkligen till både Way out West och Peace and Love. Och sen är de massa annat jag vill göra också, tåg luff för fan liksom!

Måndag igen

Jahap så var det tillbaka till verkligheten igen... Även om jag nog skulle säga att alla känns mer verkligt på helgen. Slutade tidigt som vanligt idag, så drog hem och kollade på The Boy in the Striped Pyjamas den var såklart inte lika bra som boken, men det förstod jag för boken är typ som uppbyggt på ett helt annat sätt en filmen, för i filmen är det ju du som ser allt och inte en liten pojke. Men den var bra i alla fall. Och jag var faktist jättenöjd med castingen på Lieutenant Kotler, fast hade faktist föreställt mig honom lite biffigare, men annars perfect typ, det är för övrigt samma person som spelar Mr. Wickham i Pride and Predjudice han är med i The Libetine också, men kommer inte ihåg vad han heter där. Han är rätt så het faktist... :O 

Jag har lite plugg att göra nu faktist! USCH! Jag ska skriva en uppsats om feminism, som kan bli rätt kul men ändå, fortfarande lite jobbigt. Sen ska jag skriva mitt svenska nationellaprov tal också, och de är inte kul någon stans! Sen är det säkert andra saker som jag glömmt också. Sååå PEACE OUT så länge!

:D

Jag har haft en sjuktjävligtrolig helg! Men betoning på sjuk, det har verkligen vart sjukt! Fast som sagt sjuk och kul. Nu ska jag kolla på Skins som jag inte hann se innan jag drog till västerås! Älska SKINS!

AAH!

Jag upptäckte nyss att jag måste gå på Way out west för Rise Against kommer dit! Och Lily Allen som faktist också är massa bra. Så just nu är det nog Peace and love och Way out west som gäller för min del.. men måste ju hitta någon som vill med på Way out west också!

Idag hade jag prov x2 samhälles provet gick riktigt bra fakist, tror jag.. tyskan lite mindre bra.. :P Idag ska jag slappa x1000 och kolla på Twilight! PEACE!

OMFG!

AH! Jag typ dog och åter upplivades nyss när jag upptäckte att Twilight har kommit som DVD rip nu! :D JAG ÄR SÅÅÅ HAPPY! :D Men jag kommer köpa den på riktigt DVD sen också när den kommer hit till Sweden. Hoppas det inte är något bra på TV i kväll så man kan se på den då. Gud jag längtar verkligen tills den är färdig laddad så jag äntligen får se den igen.


Lunch

För tillfället sitter jag och har min tråkiga tisdagslunch, men det är rätt okej ändå.. jag sitter och pratar med en slags vän (typ, eller vad man ska säga) eller ja vi kan säga bekant.  Och berätta hur jag tycker killar ska se ut, och det är lite kul (och utseende fixerat, i know) och den bekanta i fråga håller med precis vilket var kul :) Nu ska jag fråga honom en intressant fråga som blir en i samlingen intressants frågor jag har frågat minder intressanta personer. Jag borde så bli typ journalist, skit kul att få reda på privata saker om personer. PEACE


Skit

Varför stinker det skit över allt?
 
Usch vad jag borde plugga nu.. men jag är lite för seg för det just nu. PEACE

WTF!

Vad fan är det här nu dog facebook också! Jag kommer så att dö snart av uttråking. Åter igen kan ingen bara ta med mig på något superkul?!

Aggro och uttråkad!

Fan döda denna stad och detta väder, det finns ju inget att göra för ynglingar som jag! :@ Jag vill ju ha KUL! NU!

Argh jag får typ superdamp eller något jag måste göra något! Varför kan ingen bara ta med mig på någor riktigt kul!

Skins in ma' heart

Aaaah vad jag älskar Skins det är verkligen typ bästa serien jag har sätt! Så nyss ett avsnitt och man vill ju se nästa på en gång, men näst kommer nästa vecka så jag får typ dö av skinstorka så länge! Guuuh vad jag inte vill vänta! 

Aja nu tänkte jag baka kakor :D om vi har alla ingredienser i alla fall. Så see ya' later. PEACE

What the fuck, ge går typ inte att sätta in bilder nu helt plötsligt. :@ Ahaa, var fel format bara.


Wie!

Jag var nyss och hämtade mina chinos och t-shirt jag beställde för ett tag sedan, jag är mycket nöjd. Det är så svårt att se färgen på nätet, så ett tag trodde jag de va samma färg som de ljusblåa i butiken, men det var de icke! Vilket var bra för jag tyckte de va lite för ljusa och blaskiga. Dom jag köpte var mörkare och nästan lite åt de gröna hållet, men ändå inte.. låter inte så fint kanske men jag tycker det var massa fin, och sköna! Sen köpte jag bara en vanlig vit t-shirt också. Också fin!

Kom precis på att jag har pengar och att jag rent tekniskt skulle kunna åka till Kusin, För jag sålde pspt i helgen! För 1000! HA KÄNN PÅ DEN! Men typ direktt när jag fick bestämde jag att det enda dom fick gå till var antingen tågluffen i sommar eller ett nytt objektiv (zoom) till kameran... såå om jag inte kan flörta till mig lite cash av pärona (vilket jag troligen inte kan) får jag nog stanna hemma :( Plus att jag har MASSSOR av läxor som måste göras!! Gud det är verkligen mycket nu! DÖDA SKOLAN säger jag bara. Så nu måste jag se till att få några av läxorna gjorda! Smell ya' later! PAECE

The intresseklubb is anteckning

Det är intressant hur man helt kan ändra uppfattning om saker och ting. Något som var ganska otänkbart för ett halvår sedan kan vara vardag nu. By the way så har jag kommit på mitt "call" här i livet :D Jag ska bli politiker. Det kommer lite oväntat även för mig, men nu känns det helt rätt :P Jag måste bara hitta det perfekta partiet, vilket inte finns... men får väl nöja mig med det minst operfekta. Självaste idéen ploppade upp mitt huvud för kanske två veckor sedan, sen så har jag bestämt att jag ska "öppna mitt sinne" lite mer, och detta gjorde jag genom att bli spådd i handen. Och till och med min hand tyckte att jag skulle bli politiker. Lite sammanträffande faktist! Jag antar att de flesta tycker det här med att bli spådd är bullshit men jag har helt enkelt bestämt att jag ska tro på det, det är ju en kul grej liksom. Och nej jag betlade inte massa cash för att göra det (för det skulle jag faktist aldrig göra) utan jag anlitade min egna lilla spågumma som spår mig gratis. :D Hihi

Juste i helgen hade jag de massa trevligt, jag var med Billie lördag-söndag och vi kollade massa film och gick på stan. Och jag köpte en jättefin rutig sjal.. från HM faktist, jag hoppas inte resten av hela världen köper en likdan för den var snygg och billig. (som jag.. NEJ skojja bara!, jag är konstig jag vet :D) Aja sen köpte jag ett fint blått, slappt linne också, men de var rätt snett så jag ska kolla om de finns något annat likadant fast mindra snett. Men färgen var massa asfin.

For the record (my personal record and no one else's record) så såg jag den "intressanta personen" för andra gången på tvärbanan idag, det var intressant :P

Nu tänkte jag gå och hitta ett liv under en sten (eller någon annan stans) för jag har otroligt supertråkigt. PEACE


RSS 2.0