Glad

Idag har det vart en rätt bra dag. Fast behövde gå upp tidigt för jag skulle till tandlärkaren kl 8. Efter tandläkaren gick jag till café 60 och tog en latte och pluggade lite. Sen åkte jag till skolan och hade tyska kl 10:15 sen en massa hål och sist men inte minst en timme matte. Sen slutade jag :) Nu sitter jag och kollar på nya avsnittet av One Tree Hill, det är massa bra.

Efter OTH måste jag nog öva på engelskan lite, annars kommer jag kugga imorgon. Usch är trött på skolan! Aja nu ska jag koncentrera mig helt och hållet på tree hill.

Skola

Jag hade nyss tyska och nu sitter jag och tråkar för jag har håltimme, tyska är rätt kul faktist, i alla fall jämför med typ andra ämnen.. eller det beror helt på vad man håller på med, i svenskan håller vi på med sråkhitoria och det är typ så tråkigt att man dör! Det är sånt som språkhistoria som suger ut all skollust man har i sig. Jag menar hur viktigt kan de vara på en skala att veta hur våra för, för, för, förfäder pratade, huvudsaken är väl att man vet hur vi pratar nu! Vilken jag iuförsig har lite problem med då och då. :P Här om dagen sa jag att jag typ: Ja men det är ju bra det måste vi lägga på hjärnan. Jag lovar det är nog många som skulle förväxla mig med någon som typ bott i sverige i två år eller något. Men jag gör mig förstådd i alla fall, eller ja offtast. :D

Jag måste verkligen snacka men Jesper snart, han måste vara min Keith när jag behöver honom att vara min Keith.

Försöker sova typ

Ahrg, ja försöker sova men kan inte riktigt.. Jag tänker på dig och jag försöker verkligen låta bli (och har faktist blivit bättre på att inte tänka) men ja ibland så händer det i alla fall. Det känns rent ut av  förjävligt att tänka på någon som inte tänker tillbaka. Inte för att jag är olyklig över att det inte kommer bli vi, för det har jag redan accepterat och kommit över, men däremot tanken på att jag ligger här och tänker massa patetiska tankar om någon som inte äns tänker patetiska tankat tillbaka. Allt är bara så patetiskt och jag känner mig riktigt jävligt patetisk! Okej om man är med någon liksom då är det tilllåtet att tänka pattiska tankar om folk, men att ligga och slösa dyrbar tanke tid på någon som inte tänker tillbaka. Det är bara så slöseri med tid och PATETISKT!

sov sött dröm blött, det är vad jag kommer göra.

Säng

Usch känner mig sliten asså, vill bara sova! Nu sitter jag och glor på idol, känns lite ovärt men kanske är kul. Idag har jag sök ett jobb på Indiska, hoppas dom vill ha mig även fast jag inte är 18 bast. Jag är i seriöst behov av pengar! Ah jag vet att jag verkligen borde öva på engelskan, men orkar verkligen inte. Aja nu måste jag målanaglarna, tänkte ta en lite mörkröd färg, det blir höstigt och bra.


slitna jag.

Skola

Idag var jag astrött i skolan! Men vi hade rätt sköna ämnen, webbdesign, mentorstid, svenska och datakunskap, så de va rätt lugnt. Just nu sitter jag och käkar lite flingor och kollar på ett gammalt avsnitt av Desperate Housewives. Jag har typ damp på min tandställning för den har lossnat på ett ställe, så jag måste gå och fixa det. 

Åh är lite glad för att det är ny vecka inatt kommer ju mina favoritprogram! Gossip Girl och One Tree Hill, plus att imorgon börjar Ugly Betty och Desperate Housewives igen. :)

Plugg

Usch jag sitter och tråkar med massa plugg, eller okej massa och massa, kanske var en överdrift men det är otroligt tråkigt i alla fall. Men är lite glad i alla fall för mamma hittade nyss ett gamalt stort målar block med tjocka blad, så sen blir det nog till att måla lite, ska bli kul, har inte målat på riktigt sen typ.. länge sen i alla fall. Så nu måste jag nog fortsätt med att tråka, men som tur är har man ju musik, va skulle man göra utan musik säger jag bara!?

Pinia colada

Kom nyss hem från en kväll hos Anni det var jag, Nina, Malin och Agnes (en nyfunnen bakant). Vi hade det bara chill och smådrack lite, eller okej jag smådrack och de andra shota rent. :P Vi drack nå asgott tror det kan ha vart Pinia colada eller nått.. Var nå juice aktigt som man blanda med vodka och vatten, blev massa smarrigt i alla fall. :) Så nu sitter ja bara här och lyssnar på musik och trycker i mig brownie, det är också massa smarrigt. Hände en rätt sjuk sak idag oxå, fast inte lika sjuk som igår. När Anni, Malin och Agnes var och köpta cigg så satte jag och Nina på tv och då gick det en film som jag ladda ner och såg igår eller typ förregår.. och de är ingen känd film liksom så de var lite intresant.

Nu har jag inte så mycket mer att säga, förutom att säga: Grattis på 18års dagen J! :P fast innan 12 slaget dock, men wtf. Jag lovar om ha hade ägt ett falskleg eller vart 18 bast sj, hade jag firat stenhårt med dig!

Tankar

Jag kom precis och tänka på den gången när du skickade typ 30 sms där det stod jag gillar dig på, ska jag var ärlig tyckte jag det var en aning överdrivet och konstigt, men nu skulle jag tycka det var en av de underbaraste sakerna som skulle kunna hända. Fast bara om dom var från dig, annars hade jag blivit en aning rädd.

Jag vet att jag måste sluta göra det här, tänka på sånt här som om det vore en möjlighet. Precis innan vi träffades i sommras hade jag kommit fram till att det inte skulle hända, att  det var över och försent och jag bara behöver gå vidare, men när vi träffades upptäckte jag att för mig kommer det alltid finnas något där, det kommer aldrig var över, det finns alltid en möjlighet när man mår så bra av att ligga i någons famn. Även om möjligheten inte är stor och även om jag kommer försöka strunta i att den finns över huveud taget så vet jag att när något känns så bra då är det påriktigt och kommer alltid att finnas där.

Spöken ?

Jag har precis putsat lite på utseendet på min blogg, det har gått sådär.

Men i alla fall så hände det en så sjuk ska, jag satt och sjöng på en låt som ja har på huvet och för att sluta sjunga så tänkte jag sätta på lite musik, så jag klickade upp iTunes där jag har på suffle så när jag trycker på play kan vilken låt som hälst komma, och så tröck jag på play samtidigt som jag sa namnet (förmig själv bara, liksom) på låten jag har på huvet och så sattes just den låten på. De var nästan lite läskigt, eller mer än nästan de var typ sjukt läskigt.

Lingonsylt


Just nu sittar jag och försöker kollar på en film, mantidigt som jag stör mig som fan på som jävla strålkastarna dom har satt upp utanför mitt fönster!

Det är en port mitt emot mitt fönstar där som har satt upp två feta lampor och jag säger bara en sak, det är inte direkt några lågenergilampor. Såg The Girl Next Door för typ tredje gången idag, vet inte riktigt varför men gillar den, den är rätt sexig. Nu kollar jag på en film som heter Paranoid Park, rätt konstig, den handlar om en subbe som råka döda en annan snubbe. Ville bara se den för lilla Taylor Momsen a.k.a Jenny Humphrey är med i den.  Den här filmen är ganska sick, och seg.  

Det finns både för och nackdelar med att se en riktigt bra film, det är fler nackdelar men andra sidan vägen ändå tyngst. Nackdelarna är att den tar slut, men du vill se mer, fast du kan inte se den igen för du är rädd för att den inte kommer vara lika bra den andra gången, eller att det helt änket blir för mycket och du tröttnar på den liksom, så då börjar du leta efter en snarlik film, men det går inte om det inte finns en remake eller nått för alla filmer har sin egna lille toutch, så då sitter du där med längtan efter känslan du får när du ser en riktigt bra film, plus att efter du har sätt en riktigt bra film kan du inte sätta dig och kolla på en halvbra film då kommer det helt förstöra den första filmupplevelsen, så det ända du kan göra är att bara vara och hålla på riktigtbrafilm-känslan så länge det går. Men just den känslan du får när du har suttit blick stilla i 1 timme och 39 minuter, och du märker att filmen är slut. Det blir verkligen ett regält hopp tillbaka till verkligheten, jobbigt, hemskt och underbart skulle jag beskriva det som. Det är som ett sug i magen efter mer, mer som aldrig tar slut, bara forsätter och fortsätter. Om jag någon gång börjar jobba med film då är det precis den känslan jag vill skapa, för det är den känslan som gör det värt att se en riktigt bra film, för även om du inte upplever samma känsla andra gången du ser samma film så fanns den där första gågnen.

Riktigt bra film ska ses själv.

RSS 2.0