Lilla landet lagom

Usch, just nu borde jag igentligen sitta och skriva på min analys av Brechts sätt att skriva, vilket verkligen inte är kul någon stans! Så jag bloggar istället :D och pumpar musik! :P (ursäcka för töntigt ordval). Men anyway så måste jag verkligen fixa den där Brecht saken för vi ska redovisa på Onsdag, och förhoppningsvis tänkte jag ju tillbringa helgen hos Kusin, så då lär man ju inte plugga så mycket. Men jag kan ju alltid skriva lite på tåget... Det vill säga om jag får åka överhuvudtaget, vet inte riktigt vilket håll det lutar åt nu... Står typ still i mitten tror jag. Och ble jag har typ ont i tandköttet på ett ställe, hihi tandkött, det lät lite skabbigt på något sätt. :P Typ köttigt tandkött. Anyway ska typ till Gbg nästa helg så blir mycket resande i vårt lilla men dock så trevliga land (jag undrar lite varför jag slänger in sånadär gammelord typ dock, det är rätt konstigt). Oh shit ett sms! Var Kusin, som skrev planer för helgen som jag kanske måste krossa. :(

Jag känner att detta inlägg inte hade så mycket struktur, allt var verkligen "hit och dit" men nu måste jag gå och övertala Mamma om Vååsen och sanningen är att jag blir lite blöt i ögat om jag inte får åka. PEACE

Ont i huvudet fan!

Nu har jag bara en lektion kvar på dagen, men har typ ont, ont, ont i huvudet så vill bara hem! Det känns lite som att jag och typ alla jag bryr mig om är på ett skäpp och de sjunker. Av sådana sjunkande själ kommer jag nog tillbringa helgen i Västerås, så bara inte pärorna fuckar ur och inte låter mig av någon anledning så drara jag dit imorgon efter tandläkaren... fast måste nog hem i mellan för jag måste gå direkt från gymmet till tandläkaren och känns lite onödigt att ha med sig gym kläderna till vååsan. Eller så kan jag alltid försöka slingra mig ur gymmet och gå direkt hemmifrån med packning och allt till tandläkaren. Det vore rätt skön faktiskt. 

Igår började jag kolla på en ny serie, den heter typ Privileged, den var lite kul, för att bara ha något att glutta på. Men en kul sak var att dom spelade en Amanda Jenssen låt i den, she's going international. Aaanyway nu ska jag typ dö av trötthet men peace out och sanningen är att jag är väldigt trött på skolan.


Lunch

Just sitter jag och tuggar på en baugette och sippar på en latte som for the record smakar typ kooonstigt... Billigt skit tror jag! Men man ska inte klaga, den kostade ju bara 10 spänn sååå. Usch eftersmaken var verkligen konstig. But I'll survive :) Anyway nu ska jag nog syssla med lite skolarbete, vika bra att passa på liksom och sanningen är att jag smular som fan med min baugette. PEACE!

Rum

Kom på att jag ville skiva att jag har kommit på en ny sak jag vill göra med mitt rum, alla förutom sängväggen ska vara gröna (men det måste vara en bra grön, inte barnslig grön, limegrön eller mossgrön utan bragrön) och sen sängväggen ska vara en stor, fet svartvit bild... Vet dock inte vilken ännu. Aja nu ska jag gå och göra mig i årdning på riktigt och sanningen är att jag börjar fundera på om den här "sanningen är" grejen var en bra idé. PEACE IGEN :D


Trevlig dag

Det känns som om jag har hunnit med massa saker idag, först var jag i skolan till lunch sedan träffa jag Kusin som kom till mig en snabbis för att vänta på att sin "privata chaufför" skulle komma och hämta henne för att hon inte orka åka tåg typ. Efter hon hade dragit så kollade jag på en film, Panic Room, och på första avsnittet av säsong tre av Skins, det är nya karaktärer och så men verkar bra ändå. I alla fall, senare så mötte jag mamma i stan och vi kollade runt lite och käkade. Men nu är jag i alla fall hemma igen. 

Men nu ska jag nog göra mig i ordning och försöka komma i säng så fort som möjlig för jag är trött, trött, trött och sanningen är att jag har ont i magen. PEACE! 

Skratta Kratta!

:D Jag hittade precis en text jag skerv på engelska när jag var typ 14-15 år, det var typ massa kul, jag stavade fel typ hela tiden och formulerade mig askonstigt. Men det är ju en lättnad att man har utväcklats lite i alla fall. Jag har haft mycket roligt för mig idag, not. Jag har varit på lägenhets visning, jag ska inte flytta eller något, ville bara kolla in hur lägenheterna blev för dom har typ totalt renoverat ett gamalt typ fabrikshus. Lägenheten var ganska nice måste jag erkänna, men onödigt dyr. Sen har jag vart på IKEA också vilket var typ astråkigt. Sen har jag kollat en film, Black Snake Moan, den var lite bra faktiskt och Justin är ju alltid trevlig att kolla på speciellt i uniform. Fast det var en ganska hemsk film tycker jag, såndan som är lite jobbig att kolla på... men det slutade i alla fall bra, vilket är jättebra. Aja sen har jag bara suttit och slöat vid datorn typ, jag har iuförsig skrivigt lite på ett skolarbet *stolt as fuck*. Sen har jag mixtrat lite med gamla minneskort och kom på att jag har ett jag inte använder och då kan jag ha det i datorn permanet, och det är skitbra för nu är jag har två datorer att jonglera med är bra att bara ha ett litet minne att flytta över saker med. Så nu har min externahårddisk som heter Big Fat fått en polare som fick heta Little Flat. Hih visst är jag påhittigt! :) 

Men nu ska jag käka strax och sanningen är att jag tror det gick ganska bra på omprovet på matten i veckan. PEACE!  


Sanningen är

Nu har jag tröttnat på att skiriva skit i world dokument, så nu ska jag skiva skit här i stället.

Vi har precis, den här veckan tror jag, börjat med samhälle igen.. Jag ser lite fram emot det faktist. Men vår samhälls lärare säger i alla fall typ att för att vara samhälls vetare måste man kunna sätta sig in i folks situationer och tankegångar , och jag är verkligen otroligt superjättedålig på det! Jag blir typ helt irriterad när folk inte tänker på samma sätt som jag, vilket jag gissar inte är så samhälls vetareigt men å andra sidan är jag faktist otroligt bra på att sätta mig in i film, det är alltid nått... även om det inte är det riktiga samhället utan ett påhittat överdimensionerat samhälle som flyger fram på moln. (Åh älskar låten som shufflades fram nu, Heartbeats av Jose Gonzalez) Anyway, det där med folk som tänker på helt otänkbara sätt (inte mitt sätt) är faktiskt väldigt frusterande, jag kan inte förstå dom liksom... Till exempel folk med helt sjuktkorkade åsikter, man blir ju bara så sjuktirriterad! AARG! Inte för att det är något jag råkat ut på sistone eller något, jag bara började tänka på det. Juste jag kom också på en grej jag ska göra i varje inlägg, jag ska skriva en sanning om mig själv. Det behöver inte vara en hemlis eller något bara något som verkligen är sant. Tanken är att det ska väga upp lite för all skit jag skriver och all seriös skit som stannar i min hjärna men som jag igentligen vill skriva.

Jag upptäckte precis att jag har skrivigt sjuk typ sjuktmånga gånger i detta inlägg. Men nu ska jag nog försöka sussa, ska fota med Näck imorgon, så vill vara pigg och allärt då och sanningen är att jag dreglar typ äkligt mycket när jag borstar tänderna. PEACE!

Tyler Hilton - You'll Ask For Me [BRA SKIT]

I am what you see
I am not what they say
But if I turned out to be
Could you love me anyway



Nu har jag ritat klart denna bild, det var dumt gjort... typ förstörde den :(

Skitväder!

Idag skulle jag igentligen fota med Näck men eftersom det typ spöregna imorse blev det inte av, så nu passar jag Bror istället och det är TRÅK. Och gud vad jag hatar sånt här skitväder! Att bero på inget så hade jag typ rådamp igår, jag kunde typ inte sitta still, ville typ bara dansa :P Och nu har jag absolut inget vettigt att skriva om så det är bäst jag slutar. Peace!

Dress for success

Nu har jag fixa lite nytt utseende på bloggen, jag hade såå tröttnat på den gamla headen. Så jag kände att det var dags plus att jag har massa tråkigt och sitter och slösar bort mitt liv på Lipstick Jungle. Så roliga är jag :P men jag har faktist fastnat totalt i det, och måste bara säga att jag älskar Kirby.

Tråkigt värre

Idag gick jag inte på gymmet, men skyller på att jag inte visste om jag skulle dit eller inte, vilket helt ärlig var ganska förvirrande för på schemat stog det att vi inte skulle dit men min lärare sa typ att vi skulle dit ändå :S Så i ställer har jag tillbringat förmiddagen med att ta massa kort på mig sjäv (det fanns ju ingen annan här att ta på!). Och jag fick faktist några kort som såg ganska normal ut, och det händer inte ofta! Men anyway nu ska jag fixa disken och sedan käka något.






Jag har fixat dom lite i PS

HA HA

Jag har typ seriös träningsverk från att jag åkte bräda några timmar igår, det känns smått patetiskt. Men jag tror att det mäst beror på att jag fick så helt obekvämt i liften för att jag åkte med Bror, som är liten. Men det var riktigt kul jag hoppade i lite små hopp, och jag klarad till och med av att åka upp på en box och sen hoppa ner utan att typ dö på kuppen. Där emot ramlade jag och bror i liften ett antal gånger :P dock berodde det nog mäst på Bror, men han har ju typ åkt bara tre gånger eller något.

Just nu sitter jag och äter en sallad till lunch, men jag sitter typ vid ett öppet fönster! Man undrar ju vilker puck det är som envisas med att ha fönstret öppet, det är svinkallt! Det går typ inte att stänga häller! Okej jag måste nog ge det ett till försök, för nu typ seriöst dör jag av köld. Lyckades typ, bara det inte kommer värsta vindpusten för då åker... okej det åkte just upp igen! Fan vad irriterande! :@

Just nu kom jag på vad jag tänkte skriva typ igår. Jag har nästan fått mamma att gå med på att jag ska få tågluffa i sommar! :D Jag är typ överlycklig nu! Även om inte är helt med på det så sa on i alla fall inte nej och det är ett stort steg.

Aja nu måste jag sluta skriva och byta plats innan jag förfryser. PEACE

Tidigt

Jag känner att min fantasi flödar när det gäller att komma på rubriker. Anyway nu tänkte jag typ bara berätta att vi slutade jättetidigt (där av rubriken) i skolan idag, och vi kommer göra det på måndagar framöver. Slutade före lunch! Det är riktigt skön när det just är måndag, lite mjukstart på veckan liksom. Nu sitter och tankar musik för fulla muggar :D Typ ovetandes som jag är på de flästa punkter här i livet, upptäckte jag NU, efter att ha lyssnat på både Baby Shambles och The Libertine typ länge att Pete Doherty var med i båda och det var först efter han blivit kickad från The Libertines som han typ skapade (tror jag) Baby Shambles, sen det här med att det ibland är ett ord/namn och ibland två, är typ förvirrande! Men nu läste jag på deras hemsida att de skrev Baby Shambles som två. Så då gör jag också de. :)

Jag vet att det var massa jag tänkte skriva men jag kommer inte på det nu. Jag vill bara åka bräda men jag har inge cash och ingen är hemme och kan ge mig de, plus att jag orkar inte gå till backen, lat som jag är... Fast nu kom jag på att jag säker kan låna cash av Bror, han har alltid massa pengar på rummet, fast nu var jag allt dum! Backen öppnade ju inte förns 17 så förutom om jag tänker ta mig typ ut på landet till Haninge eller vad det är blir det ingen brädåkning förns ikväll. Så nu måst jag hitta på något att roa mig med så PEACE!

Måste bara tillägga att jag blir riktigt irriterad på att mina 2 gig på telefonen inte räcker till! :@

Full rulle!

Idag har det vart fulle rulle, jag kom nyss hem från en jättetrevlig middag med Yrsa, Nina, Anni, Mina och Challe och senare kom även några av Minas kompisar och joina. Före middagen var jag men Billie och "shoppa" lite, jag hade dock inga pengar men kollade runt i alla fall. Lite senare träffa jag och Billie Yrsa så kollade vi runt lite sen skulle Billie iväg för hon skulle också på middag. Så jag och Yrsa gick och fika (min andra fika för dagen) Sen mötte vi upp de andra vid Pizza Hut (classy I know). Anyway nu kollar jag typ på en skräckis tror jag, den heter The Haunting of Molly Hartley, Den har inte vart särskilt skräckig än så länge.. förutom att en pappa döda sin dotter, det var lite scary. Men i alla fall så ville jag se den mäst för att söta Chace Crawford är med i den. Men nu när jag började kolla så upptäckte jag att "bitchen" i 90210 visst också var med i den, det var lite kul. Nu händer det något läskigt!!! :D

Okej börjar förstå handlingen nu, är typ ungdomar som typ "hör" andrar eller nått och deras päron är typ guds besatta och måste mörda dom, eller nått.

Pillipill

Jag har seriöst super duper massa otroligt tråkigt! Jag är typ seg fast stirrig på samma gång. Jag är sugen på att kolla film men ändå inte, tror inte jag skulle kunna koncentrera mig på en film... Kom på att jag kanske har en sockerrush, för jag smälde precis i mig ett glas cider och en bit kladdkaka. Det ända jag gör just nu är att skriva blogginlägg och msna. Jag msnar med N och Näck, vilket är trevligt... men ändå vill ha lite mer aktion! NU! PEACE!!! 

Fota!

Idag har jag vart ute och fotat, var ute i typ 1,5-2 timmar, det var asskönt! :) Och jag fick nog lite bra bilder i alla fall. Sen gick jag hem och käkade lite lunch och kollade på Idiocracy, den var lite kul. Anyway nu orkar jag inte ödsla mer tid på att skriva.



Här vill jag bo! :D Fast lite persienner eller något skulle sitta fint. Sovarummet skulle vara i lilla glasrummet där uppe. :P

The curious case of Benjamin Button

Jag såg nyss filmen The curious case of Benjamin Button, den var riktigt jäkla bra tyckte jag, så mysig och härlig bara och lite sorlig också, men ändå inte på ett dåligt, jobbigt sorligt sätt. Och Pitt var ju typ fenomenal i den! Fatta vilken cool roll att spela, vara gubbe och typ super hott yngling i samma film. Oj upptäckte nyss att filmen visst var hela 3 tim, eller ja 2 och 40 i alla fall, det kändes inte alls så långt. Föresten så var Blanchett riktigt bra också, man verkligen märkte när hon blev äldre, och man skulle ju typ döda för hennes kindben!



Imorgon sak jag igentligen ha gym, men eftrsom jag fortfarande snorar och hostar som fan (mysigt jag vet), ska jag nog fixa en sjukanmälan så kan jag ta en lugn fotopromenad istället, bara jag, kameran och massa bra musik i örorna. Ah! vad mysigt det låter. Men hur som hälst så måste jag gå och "sminka av mig"  nu så jag kommer i säng någon gång. Faaaast först vill jag bara berätta att jag har vart helt konstig på sista tiden, jag vaknar alltid flera gånger innan jag behöver gå upp och jag drömmer typ massa sjuka saker. Jag kommer ihåg att jag verkligen drömde något spektakurert sjukt imorse, men kommer bara inte ihåg vad det var. Okej två saker till bara, eller jag tror jag glömde den ena, det första var i alla fall bara lite klagomål över min nacke, den knakar som bara den! Låter typ som jag har grus mellan benen när jag vrider runt lite på nacken. Just nu sitter och försöker komma på vad det andra var som jag absolut vill skriva om och som förhoppningsvis var intressantare en min nacke som beter sig som en gamlings nacke. Oh shit hade det ju på tungan, sen försvann det dock, men det var i alla fall på tungan. Juste jag ville bara informera världen om att jag har fixat Photoshop CS3 på den nya lilla datorn nu (den som jag sitter vid när jag är hemma, d.v.s. inte skoldatorn), och det tack vare min talang att bryta mot lagen... Hörde dock i skolan att man ska försöka hålla sig till lagen från och med snart för att dom har typ större koll och så på folks datorer, men jag vet inte riktigt, jag tror nog det är bullshit. Eller jag bestämmer mig för att det är det, så får jag ta smällen om den kommer. Fast jag menar förut var det ju typ också värsta grejen att det "VERKLIGEN" blev olagligt, men det har gått lika bra som förr och jag har besökt bukten mer än någonsin! :D

En varrningens ord dock, det är sen och jag är trött och jag vill sova, så jag kommer inte läsa igenom vad jag har skrivit (vilket jag brukar försöka göra i vanliga fall) så det är säkert typ 1000 stavfel. Enjoy!

 

School

Idag var jag i skolan, det var rätt skönt, kändes som om man fick lite koll på saker och ting. Som att vi får nytt schema nästa vecka och att jag då slutar 16:50 på tisdagar!!! Vilket är FÖR sent! USCH!

Och ännu mera usch är att jag har matte prov imorgon! Vet inte alls hur det kommer gå, men hoppas på det bästa. Sen på torsdag har jag svenska prov också, det kommer nog gå rätt okej i alla fall. Nu ska jag hitta på något som är i alla fall relativt vettigt att göra resten av kvällen.  Peace out

Duktig flicka

Jag är riktigt stolt över mig själv idag! :D Igår skrev jag en lista på 11 saker jag skulle fixa idag och jag har bara tre saker kvar och inte så viktiga saker heller, ska fixa naglarna (som iuförsig är VIKTIGT! men det kan jag göra i kväll när jag kollar på TV typ), sen tänkte jag skura lite i mitt rum, känns som att det är ganska nödvändigt, men om jag inte hinner de ikväll kan jag göra det imorgon för de verkar som om jag ska vara hemma en dag till, fast igentligen tror jag att jag skulle palla skolan imorgon, så kanske går i alla fall, men jag kan alltid skura efter skolan. Sen är det bara lite läxor som ska göras men det har jag redan börjat med. Fast när jag går till skolan, om de nu blir imorgon, kommer nog den lilla läxhögen förstoras en hel del. USCH!

Juste idag har jag också fixat in nästan hela säsong två av Gossip Girl på en DVD så Kusin det är bara att, come and collect. Hittade DVDn i dag och det är ju typ massa bra, nu när vi faktist har en brännare i huset! :D Och skivan var RW och rätt stor också, såå jag är HAPPY! :D

Igår bakade jag chokladmuffins med mamma, MUMMS!



Nästan Friskis

Idag är jag friskare :) hade typ ingen feber och lyckades till och med ta mig till video butiken och tillbaka. :P Jag köpte filmen The Ten, den hade fått typ överdrivet bra kritik för såå rolig var den inte, men helt ok då och då i alla fall. 

Nu har jag bsolut ingenting att göra! Usch säger jag bara ! 

Kusin ska kolla på lägenhet i sthlm imorgon, hoppas hon hittar någon bra :) det vore så underbart!  

Bläääää

Usch, hostan är skit jobbig idag! Och jag har redan tagigt hostmedicin två gånger och man får ta den högst tre gånger per dag. Nu måste jag nästan fixa någon mat innan jag svälter ihjäl!  Så peace out.

Usch!

Igår fick jag värsta huvudverken och febern när jag skulle sova så jag låg vaken typ till 3-4 fast jag gick och la mig vid typ 11. Det var riktigt äkligt jobbigt, men slapp i alla fall gå till skolan idag på grund av febern... Så nu sitter jag och sippar vatten och försökar roa mig så gott det går, jag tror jag ska kolla på Stop-Loss snart, men hetingen Channing! :D Fast först ska jag försöka ge mig på att teckna av honom, för trots denna jobbiga feber (och hosta har jag också, och ont i bröstet gör det när jag hostar) så känner jag mig relativt kreativ.

Igår när jag försöket sova kom jag helt plötsligt, i feber yran, på en sak... Vet inte om det stämmer helt men när jag tänkte på det kom jag fran till att det är absolut något som "ligger bakom" (vissa) saker och ting.

Västerås

De senaste dagarna har jag vart i Västerås och spenderat tid med min underbästa kusin Michaela. Jag tycker att det är så skönt att bara kunna åka till henne när jag inte orkar vara hemma längre. (Tack för att du finns). 

Jag var nyss med om värsta sammanträffandet! Igår såg jag och Michaela på Skins innan vi somna, och dregglade otroligt mycket över Mitch Hewer som spelar Maxxie i serien och sen nu då när jag loggade in på bilddagboken och då hade någon lagt in en bild på honom. :) 

Men nu ska jag koncentrera mig på filmen jag ser, The Other Boleyn Girl. 

:O

Hade en trevlig nyårsafton och det var första gången på riktigt länge som jag verkligen blev trött på riktigt. Senaste veckorna har jag fått tvinga mig själv i säng för att jag vet att det är vad jag borde göra men igår höll jag ärligt på att slockna sittandes. Så det var riktigt skön att gå och sussa sedan.

Just nu sitter jag och tecknar lite och funderar på om jag ska kolla på The day after tomorrow på tv sen, eller om jag ska se någon film på datorn.  Aja nu orkar jag inte skriva mer! Out peace!

RSS 2.0