^^

Igår hängde jag med Näck hela dagen, vi vandra omkring på stan massa. Och måste bara säga att jag är lite besviken på dig Jesper, för även om jag hade sjukt ont i huvet och typ höll på att dö av huvud dunk på vägen hem, så finns de inget som säger att ja skulle tackat nej till ett party. Anyway idag ska jag va me Billie de ska bli skoj! Ska möta henne vid medis snart..

Aja för tillfället är det rätt intressant att vara jag.. eller ja inte utåtsätt men innåt, för jag har typ verkligen börjat upptäcka ganska intressanta saker med mig själv. Fast är samtidigt väldigt trött på allt och väldigt trött på dig, mäst bara för jag inte klarar av att leva i en fantasivärld länge. Jag måste ha lite realaty och de nu! Så får jag inte det från dig måste jag hitta det någon annan stans.

Igår såg jag nya Skins avsittet också, fortfarande bästa serien ever!


<3?

Det här med kärlek är väldigt intressant. För mig är kärlek och att älska någon något man ser på film, det vill säga inte verklighet. Men tydligen är det en åsikt som jag delara med absolut ingen. Alla är tydligen helt förälskade och kära... vilket för mig verkar ganska otoligt. Sen det här med otrohet är också ganska intressant, jag har träffat flera personer som säger att om man verkligen älskar någon så är man inte otrogen vilket jag verkligen tror är ren bullshit. 

Aja det där var bara lite konstiga tanka. PEACE 

Tågluff

Har hittat massa bra tågkartor, på den här står de tid och allt. Massa bra!


Serethiel

Upptäckte nyss typ coolaste saken! Olivia på alviska blir Serethiel och de betyder peace! :P Jag ska så tatuera det någon stans :D hih.

För ett tag sen satt jag och kollade på filmen Feast of Love och sen precis i typ den sorligaste scenen så ringer någon på psp anonsen, inte direkt bäste tillffället, jag satt typ med tårar i ögorna och allt. Men de var lite kul :P aja nu ska jag göra något (typ) vettigt.

PEACE eller ska jag säga SERETHIEL

Cash??

Nu måste jag verkligen skaffa ett jobb så jag får ihop lite pengar till sommarn, har massa kul planerat... okej massa var en överdrift, men jag ska i alla fall tågluffa men Näck sen så tänkte jag och Kusin dra till Hultsfred också. The Killers spelar ju! :D SÅ BÄST! Sen blir det förhoppningsvis Öland och Västerås om jag hinner. :P Sen måste jag ju gå på Harry Potter filmen också, har ju gått och väntat på den länge! :@ Så som sagt så måste jag verkligen ha ett jobb! Kanske får ta och skriva ut någon slags jobbansökan idag. Aja nu ska jag gå och fixa lite mat. PEACE and see you in the south of europ and at Hultsfred festivalen this summer!

So I'm a dreamer and I dream of what will be
a better world for you and me

Kaffe sippar

Igår la jag upp mitt psp på blocke, finely. Jag borde så har gjort de för typ ett år sen för jag brukar inte direkt spela på det. Jag blir lite irriterad på mig själv för, hade jag sålt de typ för ett år sen skulle jag fömodligen fått mer för det, men jag är så typ ha galen, ville bara ha de för att ha de typ. Så nu kommer jag bara få några hundra för de. Men man kanske ska vara glad för att det är något i alla fall. Men nu tänkte jag väcka grannarna genom att ösa på musiken och sjunga! :D PEACE

Slutkörd typ

Igår åkte jag bräda i massa timmar och det märks idag, jag är riktigt trött och har ont lite här och där. Jag brukar typ jämt få ont på sidorna av typ magen/ryggen typ runt midjan.. skulle kunna tänka mig att det är för att man vrider och håller på mycket när man sparkar sig fram till liften och så och de är inte direkt muskler jag brukar träna i andra fall. Sen har jag ont i nacken och i huvet också... Huvet är dock inte så farligt men nacken där emot, AJ! Men jag vet inte om de beror på typ kallt drag under dagen (jag är lite känslig för sånt) eller om de beror på att jag satt och sov helt cp på vägen hem.. Jag skulle nog gissa på sista alterntivet för har bara ont på ena sidan. Jag vet att jag framstår som ja typ en gammal otränad tant i detta inlägg.. Kan vara en aning sant, men jag ser i alla fall inte ut som en tant! Och sååå otränad är jag faktist inte.

Nu sitter jag i alla fall och slurplar på en kaffe och ska nog pallra mig ut om ett tag och hyra en film eller något. Sen ska jag fota vår bil också för vi ska försöka sälja den och skaffa en ny. Min dator fick lite damp idag, jag hoppas den mår bra... men nu verkar den funka som den ska så det är nog lugnt.

Föesten så typ nästan ägde jag i backen, jag satte i alla fall de blåa hoppen, och klarade typ en låång rail, typ väldigt bred men ändå... Och den vara gaaanska låg också.. ska jag vara ärlig så behövde man inte äns hoppa upp på den man bara körde upp på den... men jag lyckades hålla balansen i alla fall! :D Jag säger bara en sak!

Det här är snart jag!



The Pirate Bay



Jag tycker det är lite överdrivet att de är så på pirate bay. Jag menar filmbolagen tjänade typ mer pengar år 2008 än någonsin förr. Och alla media personligheter, typ skådespelare blir ju så sjukt överbetalda så att de inte finns. Plus att alla filmskapare och shit får ju in massa pengar från tv kanaler också när de visar deras filmer. Och med denna nöjeskåta värld har ju folk typ 20 tusen kanaler. Så jag tycker seriöst att dom ska sluta ödlsa tid på att dömma the pirate bay. Plus att det kommer så inte att hjälpa, det finna redan massa andra sidor och kommer att komma ännu fler.

Bräda tomorrow!

Idag har jag roat med med att ta mig ut i snöyret för att träffa Näck, vi checka in The English Shop.. Sen yrade vi oss till Muffins Fabriken och fikade. Det var massa gott och massa länge sedan. Vi planerade vår luff som vi ska göra i sommarr. Vi ska tågluffa ner i Europa, till Kroatien bl.a. Det kommer bli så jäklabäst! Jag måste bara se till att skaffa ett jobb så jag kan få ihop lite pengar. Men de ska väl inte vara omöjligt.

Anyway imorgon ska jag till Kungsberget med Far och Bror för att åka lite bräda, ska bli kul... men jag är lite orolig över min trasiga bindning... hoppas den håller hela dagen. Jag ska nog sussa rätt tidigt idag, för måste ju upp vid typ senast halv sju. USCH! Men värt de i alla fall. Fast lite drygt för jag vill ju se Oscars galan, men kanske kollar lite i alla fall.

Föresten så hände typ sjukaste saken på tvärbanan idag! Det var någon som bluetoothade mig en bild på någons ass med typ långkalsonger på men ändå.. Man blev lite förvånad :P Fast tyckte de var kul.. det är en sån sak jag tänkt göra flera gånger men brukar aldrig vara någon som har på sin bluetooth.

Over and Out. PEACE

Hemsida på g

Idag träffade jag Näck och vi har skapat grunden till vår sida, asså bara skissat upp hur de ska se ut liksom. :) Det känns riktigt bra och jag tror sidan blir toppen! Länge leve Yrol! :D

För tillfället sitter jag bara och dunkar lite musik och har de sk 

!

I FUCKING LOVE MUSIC! I MEAN BIGTIME LOVING!

En sak som är lite drygt är att man inte kan lyssna musik och se film zusammen.... Därför är de bästa som finns (typ i alla fall) film med massa bra filmmusik!

Drygt

Usch vad drygt, mitt inlägg dog för att jag inte hade pillat på sidan på ganska länge, jag som hade värsta roliga rubriken. Det var kråkor och allt inblandade... Men det var en one time only... så inget ni folk får njuta av. Men nu tänkte jag i alla fall lägga in lite bilder.


Jag vet inte om jag någonsin nämde när jag slog i smalbenet på strumplådan (jag är rätt säker på att jag gnällde över det), här är i alla fall resultatet, värsta ärret.


Denna skyllt hittade jag idag :O, jag säger bara en sak: ett sånnt specialtillstånd vill jag ha!


Finit väder värre! (Skulle dock ha kännts lite bättre om jag hade tagit vantar på mig)


Bror var med

?

Hur ska man egentligen veta vad som är verkligt? Jag vet, konstig fråga, men helt seriöst så kan man ju inbilla sig eller intala sig allt möjligt. Jag menar bestämmer jag att jag inte gillar gurka så gör jag inte de någo mer. Och sen kan jag intala mig själv att jag är jätteglad, när jag absolut inte har något att vara glad över, genom att typ peppa upp mig själv och bara bestämma det helt enkelt. Hur ska man då veta vilka känslor som verkligen är verkliga? Jag kan tro att jag känner en sak men så kommer jag fram till att jag förmodligen bara har inbillat mig det, och efter lite mer funderandes så kommer det till att jag tror att jag inbillar mig att jag har inbillat mig det. Det är typ en riktigt elak och ond cirkel.

Idag har jag vart på gymmet, sen hem och in i duschen, sen laga mat, sen äta och kolla på Skins! Som för övrigt är den bästa serien ever! I detta avsnitt kände jag lite att jag verkligen kunde sympatisera mig med Effie, fast hon är verkligen x 1000. Men i alla fall, så sa hon en sak som jag själv tänkte (om och om igen) för att tag sen... Fast eftersom jag inte riktigt kom på någon vettig mening om varför, slutade jag tänka så... Fast sen i efterhand kom jag ju på meningen bakom tanken, och den "hauntar" mig. Men jag tror verkligen jag vill försöka med motsatsen, för jag tror jag skulle vara lyckligare så... i alla fall kortsiktigt. By the way så tror jag Effie-karaktären tänkter rätt likadant bakom de orden. Okej det känns väldigt töntigt att jämnföra sig med en påhittad karaktär, men ändå.

Aja nu tror jag ska dra på mig lite vättiga kläder och gå ut och fota lite, eller så försöker jag få tag på någon skit som vill hitta på något. Och jag förstår verkligen att förmodligen ingen förutom jag fattar ett skit om mästa delarna i detta inlägg, men jag skrivet ändå mäst för mig själv, för att slippa ha alla inne liksom. PEACE!

Tingeling-plinglingeling-pling

Pling, pling! Så har jag låtit idag, p.g.a. min fina armband som jag fick i julklapp av Billie. Känner mig lite som Rudof med röda mulen, men det är väldigt fina armband. :)
 
Jag säger bara gud vad jag inte har något värt att skriva, så känns lite onödigt över huvud taget, men nu när jag ändå skriver kan jag beklaga mig lite över att vi fått en bok vi ska läsa på engelskan, vilket i sig är en rätt skön uppgift, fast just nu håller jag på att läsa en annan bok, och kan typ inte läsa båda samtidigt så måste typ ta en paus med den första boken och läsa den andra och sen fortsätta med den första, vilket är drygt för de började precis bli lite kul i den första boken, som jag föresten fick av Näck i julklapp.. Hihih gud va mycket julklappar som kom på tal, och just nu sitter jag och skriver på en av mina julklappar också.

Juste på lovet ska jag och Näck fixa vår hemsida hade vi tänkt, de ska bli kul. Har tänkt att jag ska åka lite bräda också! Vill till Kungsberget och åka men måste hitta några som vill med.

Och nu orkar jag inte skriva mer. Smell ya' later!

Spore

Hihi igår drog jag ner spelet Spore, för att ha något att göra... Vilker låter rätt hemskt, men let's face it, det finns typ inte alls mycket att göra i denna "mellan ålder" speciellt inte på vardagarna. Jag menar om jag skulle dela upp mina vänner i olika grupper så skulle en grupp vara, dom över 18 år, beskrivning: otroligt älskvärda personer som man kan ha mycket roligt med, men ja som sagt är dom över 18 och ja, jag vs. krogen... Jag skulle ha valt krogen. Sen en annan grupp är folk som bor långt borta där vissa medlämmar har ett hem som är närmare men för tillfället tillbringar vardagarna elsewhere, så dom är endast dugliga som helg häng. Sen har vi gruppen "ifrån glidarna" som man egentligen älskar att vara med, men ja alla är utspridda och det blir helt enkelt inte av att man höra av sig (och det är typ mitt eget fel, men jag suger på det där att hålla kontakten). Sen har vi gruppen som består av gamla flörtar som man alltid säger "ja, klart vi ska ses i helgen" till, men aldrig gör det. Sen sist har vi gruppen med folk som man helt enkelt inte vill vara med längre, harsh, I know, men det är helt sannt. Dock består denna grupp av väldigt få personer så känn dig inte träffad i onödan.

Och ju längre in på året det gå destå fler kommer hamna i 18+ gruppen, men som tur är så har jag ett gäng som hamnar där efter mig, men dom är å andra sidan tillhörande "långt borta gruppen". SER NI NU! Alla är helt borta! Ja jag överdriver otroligt mycket, men fortfarande så kan de vara kul att spela lite dator ibland.. jag lyckades till och med få armar och ben och ganska stor hjärna, på mina pluttliluttisar eller vad jag döpte arten till :D När jag kommer hem ska jag sååå göra en töntig Print Screen så ni alla kan njuta av den underbara synen av min underbara lilla ras. :) Först försöker jag ladda ner Call of Duty 5 för det är otroligt stimulerande att skjuta animerade gubbar, men min dator var för kass för att klara de. :( Men Spore får duga.

På tal om vänner så tror jag att alla mina käraste vänner är mer än en timme kolektivtrafik från mig. Och typ hälften av dom är i en helt annan stad! I got i bad... från en i-lands synvinkel i alla fall.

Meeeen jag är glad ändå! :D

Seg

Idag vaknade jag med typ världens knullruffs, håret stod verkligen ut på högra sidan, jag blev typ chockad när jag såg mig i spegeln. :D

Anyway för tillfället sitter jag och sippar på en kaffe, la precis upp en liten hemsida, olivia.foo.se. Det är bara en liten skit som länkar till min bilddagbok och sånt, men ska nog fixa en större snart med "riktigt" innehåll... Måste bara komma på vad innehållet ska vara.. Men lär väl bli foto. Kom just på att jag och Näck tänkte ju göra en gemensam, de är nog en bra idé så slipper jag vara den enda idé poolen.

Nog om det! I helgen tog ja de bara aslungt, var seg som fan.. och är de fortfarande. Men i söndags drog jag mig in till stan och träffade Billie i alla fall. Det var trevlans! Och jag lyckades till och med ringa pappa och flörta till mig ett par jeans! :D Måst betala tillbaks men ändå. Det var ett par assnygga baggy jeans från Vila, cool färg och slitna. Jag tänkte egentligen köpa ett par tighta jeans, men sen kom dom här och peta mig i ögat, så fick bli ett par till baggy... Fast de här hade i alla fall ingen störig resår där nere.

Men nu har jag inget mer att skriva, PEACE!

Friday the 13th

Så vad har jag haft för mig denna lediga dag, jo för tillfället sitter jag och äter thai från igår, GOTT! Tidigare idag har jag hunnit med att träna lite (bara lite töntiga övningar på vardagsrums golvet dock), spelat lite tv-spel, sen har jag också tagigt ett hett, svettigt och underbart skönt bad med mina två favorit män, Ben och Jerry. Sen efter det sminkade och fixade jag håret på mig i typ timmar, för att ha något att göra. :P Efter det gick jag till Sickla och la undan ett par skor jag vill ha, men jag har inte riktigt råd, men jag ska tigga en hundring av mamma sen är dom mina! :D Mohahah. Och nu sitter jag bara här och glor lite tv och käkar som sagt.

Som ni kanske har märkt har jag lagt ner den där "sanningen är" saken, det var rätt ovärt.

Aja nu har jag inget mer att skriva. PEACE

Dagens inlägg

Idag har faktist varit en väldigt skön och bra dag. Alla lektioner var typ intresannta och inte så ansträngande, på matten gjorde vi bara lite grafer i Excel och på samhället diskuterade vi feminism och könsroller, typ om mans respektive kvinnodominerade jobb och sånt och de var faktist kul, det var typ första gången det här året jag orkade vara aktiv i diskutionen på samhällslektionerna. Sen hade vi lite andra ämnen också, allt gick typ bra och snabbt.

Förseten såg vi också på en dokumentär på samhället och tydligen så kan män amma! Det är typ bevisat, men däremot så vet man inte om det är typ "samma" mjölk som hos en kvinna. Sen diskuterade vi hurvida vi som tjejer skulle vilja att våra män också skulle amma vårta barn, och om killarna i klassen skulle kunna tänka sig att amma, det var faktist en kille (nämner inga namn) som skulle kunna tänka sig att göra de. När det gäller mig skulle jag vara helt på om det inte vore för att det är lite osexigt med en man som utväcklar bröst. I dokumentären intervjuade dom Paulo Roberto och han är en sååån mansgris! Han som intervjua sa att det var bevisat att män kunde produsera bröstmjölk och Paulo bara man skulle kunna suga på min bröstvårtor i åratal utan att det kom en droppe typ. I'm really not a fan of Paulo.
 
Imorogn är jag ledig hela dagen! :D Jag undrar vad jag ska hitta på, jag försöker intala mig själv att jag ska ut och jogga, men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte bli av... Men jag kanske tar en promenad i alla fall. Fast det är ju så jävla kallt ute!

Nu tänkte jag ta och lägga upp lite bilder från GBG! :D

systers lilla piggekott



läskig spindel på Universeum


orm på Universeum


ormar på Universeum


grönorm också


gröna ormen igen


freaky groda


cool fågel


grazy frog

Utmaning

Utmanad av:
Raggsockans.blogg.se

Regler:
 

· Gå in i mappen mina bilder eller där du har bilder. 

· Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen

· Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den

· Utmana sex andra personer och länka till dem.


Här är en bild på "Smarre" och Näck som jag tog en kall natt, någon gång :P

Jag utmanar alla som vill :)

Hellows

Jag vet att jag har inte skrivit på ett tag men har vart lite full fulle. Var ju i gbg hela helgen så då han jag inte skriva något sen så kom Kusin till mig på söndag också, så nu är de fullt hus i mitt rum. Men jag har inte så mycket annat att skriva så, tjauo då och sanningen är att är trött och vill dra hem. PEACE

Gbg

Imorgon drar det av till gbg över helgen. Just nu har jag inte så mycken att säga förutom att sitera en mycket bra låttext av Tyler Hilton.

I am what you see
I am not what they say
But if I turned out to be
Could you love me anyway


BRA SKIT! Och sanningen är att jag verkligen börjar tröttna på den här sanningen skiten.. så kommer förmodligen skita i det snart... PEACE and so long sthlm.

Föresten..

Jag glömde säga att jag nu har lämnat in hemsidan, blev dock inte 100% nöjd, men ska nog göra en till som jag ska lägga upp också. Måste bara hitta nå gratis ställe att ha den. Såg föreseten Babylon A.D idag, den var rätt okej, men kartan såg astöntig ut! Så de störde jag mig på men nu ska jag sluta drabbla och sanningen är att jag nyss smörjde in mina läppar med arméts hudsalva. PEACE!  

Snap out of it!

Usch jag känner mig helt omotiverad att göra något över huvud taget. Har typ massa plugg att göra, och jag försöker typ verkligen men går typ inte, har typ en skitlätt uppgift att jag ska hitta en nyhet på engelska och typ bara förstå vad den handlar om och sen berätta den i klassen på måndag (tror det är mångad i alla fall) men jag vet inte, alla nyheter är bara skit... Finns inget intressant över huvud taget. Och idag när jag åkte bräda typ tröttnade jag till och med på de, eller a, det berodde nog mäst på att jag är äckligt trött och har typ ont överallt känns de som. Aja nu har jag klagat och vatit patetisk nog, och kan istället berätta att jag ska fika med Näck imorgon, ska bli trevlans! Sen på fredag fyller Yster år och vi ska dra till henne, vet dock inte vad jag ska ge till henne... inget stort i alla fall :P Är typ pankish. Anyway nu ska jag än en gång försöka göra lite nytta på läxfronten och sanningen är att jag inte vet vad det är men hatar det.

Slappish

En fråga bara, vem bestämde att balsam skulle stå upp och ner?

Denna vecka är värsta slacker veckan, missade ju skolan i måndags sen idag var jag hos doktorn så började efter lunch, sen imorgon har vi frilufsdag så jag ska åka bräda i hammarby backen hela dagen. Skoj, skoj, skoj! Fast känner mig dock lite mörbultad efter att jag åkte i går, hat lyckats skaffa mig ett feting blåmärke på asset, IT HURTS! Aja sen på torsdag slutar vi efter lunch för att treorna skulle ha någon grej, sen fredag är fredag och då har vi ju bara gym som vanligt. Nu är jag äkligt trött så ska bara slappa och sanningen är att jag absolut inte kommer på någon sanning. PEACE

Fan vilken idiot jag är!

Känns inte som om det har kommit något bra utav denna dag. Först försover jag mig och missar hela skoldagen som iuförsig slutade 11 men, sen så är jag typ världenst största klant! Jag förstår inte hur jag kan låta bli att använda hjärnan.

Anyway så tillbringade jag helgen i västerås, det var trevlig, trevlig! Kul att träffa Kusin och sanningen är att jag är förvirrad. Peace


RSS 2.0