Tråk dag!

Idag är det en riktig tråk dag, har typ inget att göra! Jag har kollat en film, Inside i'm danceing, riktigt bra film faktist. Sen har jag typ bara spelat lite guitar hero :D och bara tagigt det lugnt... men nu har jag tröttnat så måste nog hitta på något!

Peace!

Banlys film som suger!

Idag har jag lyckats se två filmer som inte var ett dugg bra! Och jag är ändå rätt lätt road och tycker typ allt är bra. :P Men nu har jag hittat en film jag verkligen vill se, heter The Other Boleyn Girl och Scarlett Johansson är med i den, massa bra skådis de!  Så nu tankar jag för fulla muggar! :D

Och dagens "WOOOOOOHOHOOOHOOOOOO!" moment var att jag och N bestämde att vi kanske ska dra till Sälen! :D Vore sååå underbart med massa härlig bräd åkning, och me great sällskap också! Måste bara få med pärorna på det... det finns nog mycket med detta förslag de inte gillar! Men det ska nog gå.

Släkt

Det har varit massa trevligt de här två dagarna med Michaela och Ebba! Vi har varit på bio, käkat och shoppat. Jag har köpt en skorta, från herr avdelningen på hm, men den var massa fin och precis vad jag ville ha. :) Kusinen hittade en asfin kjol men gjorde misstaget att inte köpa den på en gång, så den försvann, så vi spenderade typ halva dagen med att springa runt och leta reda på en likadan, men som tur var hittade vi en tillslut! :D

Nu sitter jag och kollar på en film som heter Dead at 17 den handlar om en kille som "råkar" putta ner en strippa för en trappa och sen ska ha och hans killgäng typ "cover it up". Jag får se hur det går, jag tror att någon av killarna får dåligt samvete och tar livet av sig.  Men nu ska jag fixa naglarna så jag kan inte skriva mer, jag hade tänkt mig mörkgrått med silvergliter på, det blir lite nyår. Peace!

Shoppa, shoppa, shoppa!

Idag har jag köpt massa fint! :D Jag är ytterst nöjd med mina inköpa som är, en jättefin, svart klänning med dragkedja längs hela rygggen, köpte den i storlek 32! Men måste ha vart helt cpstorlekar för 34 var för stort och jag har typ 36 i vanliga fall. Anyway så köpte jag också en tröja om lite "jackig" modell, den var också svart, och så hade den trekvartsärmar mycket fin den med! Lite roligare än en vanlig hood typ. Sen köpte jag också ett vanlig ribbat, gult linne älskar ribbade linnen och gult är ju så coolt så var ett bra köp. Sen köpte jag lite smycken också, asfina örhängen som var två feta, vita rosor (passar asbra med klänningen!) sen en ring också som var typ "silver" och svart (passar också med klänningen men inte lika extremt bra). Sen köpte jag också en saltvatten spay av hm egna märke, vi får se om det är något som duger, innan har jag ju haft phc så får se hur kontrasten blir, men jag var ekonomisk i alla fall! :D Fast när jag tänker på det så var de mamma som köpte den från phc så det var ju ännu mera ekonomiskt... Aja vill i alla fall testa hm, kan ju duga.

Imorgon blir nog en mysig dag! Kusin och andra kusinens barn (Michaela och Ebba) kommer hit! Jag, Michaela, Ebba och Bror ska på bio, vi tänkte se Lassemajas dektetivbyrå :D Sen tänkte vi käka något gott innan. Och det är kul för Bror brukar vara typ helt anti till allt nu för tiden men att träffa kusin och kusinbarn tyckte han lät jättekul. :) Sen tänkte dom sova här också, vet inte hur det blir riktigt men jag tror jag sover i en uppfällbar säng så får gästerna dela på min säng eller nått.. Vi får se.

Aja nu tänkte jag gå igenom min "att se" lista och ladda ner så mycket som möjligt, har ju lite hårddisks utrymme att döda nu. Plus att listan börjar bli rätt lång så jag har mycket att se ifatt. Sen ska jag nog kolla på Vicky Christina Barcelona samtidigt! Har velat se den asläng verkar ju massa bra, och sen igår fanns den äntligen ute på nätet :D

Peace out, feel no doubt!


Julen då...

Julen har vart ytterst trevlig, jag har typ bara vart med familjen och myst.

Julklapparna då, jag blev massa glad över min julklappar, massa grejjer jag önskade mig, plus att jag fick en "mini-dator" en Aspire One, som jag ville ha :D Fick en rosa men så upptäckte jag att micen inte funka på den så fick lov att byta, men då fanns det inga rosa kvar så tog en blå istället. Men den är också massa snygg så jag är massa glad! :)

Förutom datorn fick jag en hårddisk, två halsdukar <3, en asfin lila liten väska, klackskor (av Matilda, jag kan inte riktigt gå i dom än, meeen jag övar på :D), uv-filter till kameran, tecknar grejer, sen lite annat smått och gott typ.

Nu sitter jag och glor på en film, Garden State. Jag är typ inte alls på skrivhumör så nu tänker ja sluta skriva, men ni fick höra lite om min jul i alla fall.  Peace out!

Good day

Idag har vart en trevlig dag, jag har julmats handlat med syster och mor, sedan har jag vart och fika med Näck vilket var ytters trevligt :) (Hope you like the christmas gift!) Sedan hem och äta, och rätt nyss gjorde jag knäck, det blev massa bra och gott. 

Jag tror jag blir knäpp av allt familje hängande, får ingen riktigt social stimulering, så jag är helt crzy och springer omkring och sjunger och pratar skånska typ. Och igår kväll/natt satt jag vid systers dator och tog massvis med kort och filmer på mig själv med lite olika efftkter. Det var typ superduperjätteunderbäst kul! Smakprov: 


Haha, och det här var inte den sjukaste häller!

  

The Polar Express

Jag satt nyss med familjen och kollade på The polar express som är typ den bästa animerade filmen som finns! Det är så underbar och mysig, så alla borde se den.



I dag skulle jag ha vart med Yrsa, men ska bli av i morgon i stället, vi ska studio fota. :D Istället i dag har jag vart och handlat julklappar med mamma och Matilda, både i nacka forum och skickla. Och de två senaste dagarna har jag typ sovit fel och ätit för sällan, så känner mig helt visssen. Så det var väldigt krävande och jobbigt, så idag måste jag lägga mig i tid! Så jag kommer back on track.  

I går pratade jag i telefon typ från typ 2 till halv 5 tror jag eller typ fyra. Först pratade jag med Burger vilket var rätt dött plus att han typ somna i luren på mig! TACK, men det var ju sent och jag snackade inte på någon minut så klandrar honom inte. Men sen i alla fall ringde jag till N och vi pratade ett bra tag, det var riktigt kul att prata med han igen, var ju länge sen. Och nu har jag hittat mig en riktig brädpolare, som kan åka bräda, så nu är jag riktigt HAPPY! :D

Tråk

Nu har jag kollar klart på filmen, mys säger jag bara! :P Nu ska jag nog läsa lite, finns inte så mycket annat att göra men först vill jag bara visa min hemsida, så långt jag har kommit, och svälja lite tabletter (USCH!). Jag har Print screenat en av sidorna på sidan, för att ni ska få ett litet smakprov. 
 

Här är den, men än så länge behövs det massa finslipning innan perfection :P Och sorry Yrsa, känn dig inte överdrivet utsatt.. bilderna är bara exempel, skulle fråga innan jag la ut sidan på riktigt.

Family first

De två senaste dagarna har det verkligen varit family first, men det är inte så konstigt med tanke på omständigheterna, btw så grät jag, inte mycket men det kom tårar, det var riktigt skönt på något sätt. Syster-yster är också här nu, kom i trosdags kväll. :)

Idag då, så fyller adam år (GARTTIS!) så vi har käkat tårta och sådant mys! Han fick en bajen tårta med fotbollar på och allt. :P Sen lite senare bakade jag lite julgodis, vet blev någon slags saffranskaka med choklad överdrag. Nu ska jag kolla på Love actually som går på 4an. Den är sååå mysig! Så nu orkar jag inte skriva mer. Peace out!

Kristen Stewart

Jag har en ny idol :D det är Kristen Stewart, senaste året har jag sätt 4 filmer med henne, och det har verkligen inte vart så att jag siktat på ett se dom för att hon är med, men ändå har jag lyckats se dom, och alla riktigt bra! (Twilight, Jumper, In too the Wild, In the Land of Woman (Inte jättestora roller i alla, men första och sista i alla fall)). Utöver dom filmerna har hon gjort massa andra, som nu står med på min "to see list". Och det nästan ballaste är att hon bara är 90a, vilket ändå är relativt ungt. Och nu när jag ändå pratar om Stewart, så kan jag med glädje säga att blir en New Moon och den kommer 2010!!!! Upptäckte det idag och är sååååå HAPPY! :D

Och nu när vi ändå talar om New Moon måste jag också säga Robert Pattinson som också spelar i den (HOT, HOT, HOT!), ska vara med i Vanity Fair men jag såg honom inte, när jag såg den :( Antingen somna jag ett tag eller så har han blivit bortklippt (mäst troligt bortklippt, hade liten roll bara), han kanske är med på "the extended version" eller nått. 

 


Här är ovan nämda otroligt snygga skådisar som Edward och Bella

Continue

Juste blä men måste bara särga två saker jag glömde, det ena var att jag har hittat ett asballt skärp från SWEET, ett "mans" skärp dock, men det var ju bara typ såå coolt så tror jag måste ha det ändå... Eller så köper jag det och sparar det till jag har fixat en man, som kan använda det åt mig. :D I alla fall det coola med det var att på insidan av de var det en kapsylöppnare! Plus att det var väldigt fina färger. Det jobbiga var att det värkade stort och otympligt (mans skärp!!) och att igentligen, när skulle jag ha ett skärp i alla rengbågens färger... Men det var ju så sött! Och skulle faktist va fint till jeans shorts på sommarn. Eller mina ljusa baggy! MHM! Shit nu måste jag bara ha det, usch va jag jättegärna vill vara rik! (Jag är tönt jag vet).

BLÄÄEÄEÄEÄEÄ! Kom just på att jag glömde ge Victoria korten. Aja hon får få dom efter jul eller nått.

Den andra saken (höll på att glömma den igen), är att när vi var i frorum köpte jag assmarta små kardborrband som man sätter runt sladdar och sånt för att ha bättre koll på dom, så nu ser inte inte ut som en sladdorgie under mitt bord, utan dom är fint ihop parade och vikta. Det är asskönt faktist!  

MYS!

Denna dag har vart ytterst mysig! :) Hade bara matte, sen geografi lite halft och sen avslutning! :) Och vi fick reda på att vår lärare väntas få ett barn efter nyår någon gång. :) Det var riktigt härligt att se han berätta de för han såg så glad ut. Och när vi ändå pratar om barn, så var det en asgullig unge som flörta med mig på bussen, och sånt kan man ju inte motstå så när ungen lipa till mig lipa jag tillbaka... sen efter ett tag upptäckte jag att det satt en tant och glodde på mig också, hade lust att lipa till henne också, men behärskade mig. :P

Kanske blir någon/några mini Olivia i alla fall, man vet aldrig. Men jag kommer i alla fall aldrig skaffa en V70! Där med BASTA!

Sen när jag kom hem följde jag med pappa min till nacka forum, som btw är typ bäst! Dom har allt. Där köpte vi en julklapp till Matilda, men NEJ jag säger icke vad. Sen köpte jag en födelsedagspressent till Adam också, men det är nog inte säkert att avslöja det häller. Men så gjorde jag en ganska jobbig upptäckt och det var att pappa har köpt samma sak till mamma som jag har köpt till honom och mamma. Blev lite jobbigt :/ För jag kunde inte direkt säga, men den har ju jag köpt till er också, vilket sammanträffande.. I alla fall, nu funderar jag lite på hur jag ska göra, den är ju redan inslagen och allt. Måste nog rådslå (om det heter det) någon. Men just nu lutar det i alla fall åt att ge dom den ändå och låta dom byta den i efterhand, eller mamma byta hennes ex.

För att prata om något helt annat, snackade jag lite med King igår, vilket jag typ aldrig gjort riktigt mycket... jag lovar att det var min fina bild som locka :D Men i alla fall, han fyllde 20 i år (tror i år i alla fall) och eftersom det var så länge sen vi sågs så fick jag se en bild på han, och insåg att 20 är inte så gammalt, han såg ut som typ vem som hälst... Jag menar hade jag inte vetat vem det var och han sa attt han var 17 hade jag trott de. Men detta kan också vara en ilisuon av att han hade på sig (typ) en blommig klänning XD Hihi, han är mycket skönare än jag trodde! Och nu så har vi i alla fall kommit överens om att jag ska lära honom åka bräda, och han skulle bjuda på skorpor eller nått som tack för utlärningen. Så det är vad jag ska roa mig med om det blir någon snö.

Men jag vill gära åka med någon som kan åka också, så är DU (?) sugen på att susa ner för backen med söta jag så RING förfan, så drar vi någonstans över dagen! Jag är såååååååå bräd pepp!! Jag har bestämt att detta år ska jag pressa mig själv som fan, så jag vågar göra något också.

Okej kom precis på det roligaste!!!!!! Att typ min tvåa smeknamn på två heeelt olika personer blir BURGER KING! Och det var inte äns meningen, haha! HAHA det roligaste är att nu kan jag säga att jag kanske kör en Burger King någon gång! HAHA eller typ till en tjejkompis, vill du komma över på lite Burger King!? (A) HUMOR!

One week, and one week only to Christmas!

Shit asså! Nu är det precis en vecka kvar! Och endast en dag kvar till lovet.

Och nu har jag kommit på vad jag ska ha på fredag, jag ska ha min svarta kjol/tubtopp/tubklänning (som kjol) och typ bara ett svart linne till, tror jag... eller om mamma har något roligare. Sen ska jag ha min svarta trekvartsärmade kavaj över. Det blir nog rätt bra tror jag.

Jag har typ en cpknöl i tummen (och sorry att jag säger cp hela tiden, det är endast för att jag har ett outväcklat ord föråd, som inte kommer på något bättre att säga), där också liksom, jag menar hela jag är typ fylld med cpknölar.. och jag vet att det där bara lät otroligt äckligt, men det är ju sant... typ :P Jag har faktist rätt många konstiga saker "i" mig. Jag har blyerts i lillfingret, från en insident i typ 2an eller 1an. Sen har jag typ en liten glasbit typ längst ner på handen/handleden, jag tror i alla fall det är en glasbit, det är en liten, liten röd plutt som har vart där typ riktigt jävla länge. Sen är det ju cpknölen på tummen, och den på handleden, som verkligen är helt cpknölig! Ska gå till doktorn med den, men har inte blivit av. Fast min mamma har typ också haft en sån, så vet typ vad det är. Det var väl typ all skit jag har "i" mig.

Och nyss fick jag veta att kusinen min förmodligen kommer hit i mellan dagarna! Massa mys! Vi ska mooooooosa på mellandagsrean!

Over and out!

Alla tiders sol

Så skönt med lite värme i denna konstanta kyla. Nu kollar jag på Ugly Betty sen ska jag kolla på en film som Burger tipsa om som heter Garden State eller nått annar kul.

Måste bara inflika med en helt onödig sak, och de är att mina skor passar till rätt mycket men mjukisar är absolut inte en av dom sakerna, det ser verkligen helt sjukt fult ut! Fast när jag hade det skulle jag bara till solariumet, och där måste man ju typ ha mjukisar för man får typ 10 sec på sig att slänga av sig kläderna. Idag var första gången jag tryckte på start knappen själv, men hade också klätt mig med snabbt avtagbara kläder. :P Att bero på kläder, så hade jag riktigt söta kläder idag, lite sailor känsla, med blått/vitt randigt linne och shorts.

Åh att bero på ingenting så ska jag nog ta en smoothie till frukost imorgon.

Gud jag typ bloggar föör mycket! Men jag blir typ smått besatt av såna här saker typ serier, vissa tankar, skådisar och nu bloggning. Jag till och med tänker som blogg inlägg ibland. :( 

Vill, vill, vill ha sommar!

Vinter är mysigt, visst men nu har jag tröttnat på skitväder! Jag vill ha en vit jul och en vecka i Åres backar, sen får det vara nog med det här skit(kalla)vädret! Jag läääääääängtar såååååå till sommaren! Ursäkta mina utdragna ord men jag vill bara försöka få er läsare att förstå hur jävla mycket jag vill ha sommar. Har precis kollat igenom lite sommar bilder på "julklapps-uppdrag" hoppas jag inte säger för mycket. Men i alla fall, det är typ helt deprimerande att kolla ut efter att kollat igenom en hel rös med sommar bilder, och hur brun man var sen då! Jag ska nog dra till "Alla tiders sol" ikväll, men kör nog bara några få minuter, för mitt ansikte har en ovana att klä ut sig till tomat efter solarium besök, vilket är otroligt störande! För medans kroppen knappt fått någon färg alls så är ansiktet typ tomat. Och detta händer endast i solarium, in the real sun blir jag aldrig röd i fejjan, eller någon annan stans.


Så här brun var jag!
Vet att jag typ pillar i min bikini-trosor men det är vanligt och förstårlig för folk med tighta trosor,
så, så konstig är jag inte, typ.

Idag då, rätt kort skoldag, sen hem en snabbis sen hämta adam, och vi drog och fika lite för att inte störa pappa, som har typ möte om begravningen. Som föresten är på fredag, så missar gymmet igen. Och jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, jag har inte så otroligt mycket svart. Men tror jag kör på svarta jeans, men de är inte jättesvarta :/ och har ingen aning vad jag ska ha på överkroppen... Men jag får ta och fixa det.

Okej cp blogg, det är meningen att det här senaste stycket ska vara vänsterjusterat, men den har typ fastnat på centrerat nu. :@

Vanity Fair

Såg nyss filmen Vanity Fair det var riktigt bra! Jag älskade scenen när Witherspoon dansade typ indisk dans, det var riktigt cool och sminkningen var också häfftig. :) 

Nu kollar jag på Boston Tea Party men ska nog sussa snart. Är otroligt trött.

Rum fix

Jag har kommit på en till sak jag vill ha i julklapp! Jag vill att någon som har en projektor lånar ut den till mig, så jag kan kalkera av nån cool bild på min vägg! Jag ska nog ha en bild på mig, men det ska inte synas så mycket att det är jag... Antingen vill jag ha en ansikts bild som är typ "stämplad" så det bara är svart och vitt, inget mellan ting. Eller en helkropps bild där jag har någon härligt häftig outfit, typ någon ball 60-tals klänning, den bilden skulle i så fall vara i färg, tror jag blir snyggast. Fast när jag tänker på det blir de rätt konstigt med en helkroppsbild... Så får nog bli face, om det blir något av över huvudtaget.

Om jag inte får tag på en projektor, tror jag bara att jag ska göra väggen vit och svart randig... även om det är tråkigt, eller så kan man skriva en text på väggen, det vore faktist ascoolt! Kanske en riktigtbra sång text. Hmm detta tåls att tänka på en hel del.


Otroligt, super, skitastrött

Usch, jag tror jag har dragit på mig något virus och inte bara de som förpestar min dator utan ett som förpestar mig. Jag har typ sovit asmycket i helgen. I lördags gick jag och la mig före tolv! Det har jag inte gjort under någon helg på typ otroligt länge. Sen sov jag typ till halv 10 och då vaknade jag av veckar klockan och inte mig själv. Sen igår var jag typ helt död vi sex och typ halvt sov in min säng, medans jag tittade på tv. Sen somnade jag på riktigt typ vid 10 och jag ställde klockan på 06:00 i morse, men det hjälpte in för jag vaknade vi 8 och märkte att jag typ stängt av klockan i sömnen eller något, och jag började 10 över 8 så missade hela första lektionen. Så jag har i alla fall sovit massor denna helg. 

Och jag tror faktist jag är stressad eller något för i lördags natt drömde jag typ värsta jobbiga drömmen, där jag hade skrivit en uppsatts men jag hade typ skrivit fel över allt, så fick typ massa skit för det. Fast i natt drömde jag en jättetrevilg drömm! :D Men den får stanna i min drömmvärld.

Idag, nyss gjorde jag svenska provet, det gick inte överdrivet bra men jag hoppas att det gick bra nog i alla fall.



Det känns som om du kör med en salladsslunga i mitt huvud och jag vet inte vad jag ska tycka, tänka eller tro.

Jul, jul, jul!

Nu har jag massa julfeeling. Jag har precis målat mina naglar röda och glittriga! Massa jul! Och dagen har jag tillbringat i nacka forum och julshoppat med min bror. Det tog seriöst hela dagen, men vi fastnade också på Media Markt och ägde lite Guitar Hero, det var massa kul, man stod typ på en slags scen :D Efter dagens inköp har jag endast några få klappar kvar att införskaffa. Hitils har jag köpt, till Mamma och pappa Mamma Mia filmen och en kalender med foton jag har fotat. Bror Adam ska få ett spel, Jack & Dexter tror jag det var. :P Sen så fyller han år den 20/12 också, så måste fixa en födelsedags pressent också. Sen resten av klapparna kan jag nog inte skriva om utan att riskera att någon läser och får veta vad de ska få.

När jag var på Media Markt hittade jag också nya gummiploppar till ett par av min hörlurar vilket var asbra, hör jag har tappat den ena och kan verkligen inte ha dom som är en storlek större.

Något som är ännu mera julfeeling är att jag ska på skansens julmarknad imorgon! :D Är så happy! Jag ska gå med Billie och hennes familj, och tar med kameran så för hoppningsvis finns det något fint att fota. Om det bara kunde snöa lite nu också så skulle allt var så underbart! :D



Om det är någon som känner att den absolut måte köpa en julklapp till mig, för att jag är så gullig, i så fall köp den här:

Den är bara såå cool, det är typ ett blåtands headset fast inte ett headset utan en liten retro mini lur, som man kan svara i när det ringer! :D Så kul! Så känner någon att, ja den vill jag köpa till Olivia, så finns den på etrendstore.se

omfg

Jag säger bara dagens barndom! Ja, dagens barndom består av msn, spel, spel, spel, msn, bloggar och annan allmän internet användning.

Här är min 8 årige brors blogg! http://thechampions.blogg.se/ Det är typ sick, men på samma gång kan jag inte säga att han inte får ha en blogg, för det är typ som att säga att han inte får äta godis, han är stor nog att förstå att godis är gott och tyvärr stor nog att veta hur man använder en dator. Han brukar typ sitta och chatta och glida runt på youtube på fritiden, sa jag föresten att han är ÅTTA?! (jag vet att han är helt ute och cyklar när han snackar om lucia och söndag)

När jag var åtta brukade jag typ klättra i träd och leka med gossedjur!

Pain som vanligt!

Jag vet inte riktigt vad det är med mig och smärta, men vi håller ihop i alla fall. Just nu så dör jag på min mun, axlar och nacke. Men jag ska inte klaga! För idag är en bra dag... fast nu när jag tänker på det så är det absolut inget speciellt idag... Eller jo det är ju helg! Det tåls att fira!

Anyway så träffa jag inte Burger idag, för båda var rätt upptagna fram till åtta snåret, och då kände jag verkligen inte att jag orkade åka in till stan, med min onda mun, nacke och axlar. Idag ska jag satsa på att sova ut lite, så kan jag köra hårt resten av helgen... typ. Det har i alla fall gått ganska bra med mjukdisk övertalningen, kom på bästa förhandlingen och de var att jag skulle få den i julklapp i förskott, mamma skulle bara prata med pappa och fråga vad han tyckte *suck* men nu är hon på julfest så jag får nog mitt besked imorgon. Så länge får jag klappa lite snällt på datorn och hoppas på det bästa. Känns som om det var något annat jag tänkte skriva, men kanske inbillar mig eller bara är otroligt glömsk. Jag kan säga att jag gjorde klart min filmanalys idag :D *stolt* Nu har jag bara en sak kvar innan lovet om vi inte får något nytt nästa vecka, men vi lär ju inte få något stort i alla fall. De jag har kvar är dock asjobbigt, på måndag har vi litteraturhistoria prov. Så jag måste spara lite av helgens tid till att plugga, USCH! Juste på söndag ska jag till skansen på julmarknad! Så underbart mysigt.

Mjukdisk :D

Åh idag mår jag riktigt bra! :D Hitils idag har jag vart hoss tandläkaren, säger bara en sak, ser ju nördigare och nördigare ut för varje besök! Denna gång fick jag gummisnoddar, som ska göra så min underkäke åker fram. Dom verkar skit jobbiga för ska byta dom typ varje morgon och kväll, sen ska man inte ha på dom när man käka :S What's that about?! Så ska jag typ plock ut som innan jag käka lunch i skolan och sen sätta dit dom igen? Usch låter jättekrongligt. Men idag så fila hon till min ena framtand i alla fall så nu är den riktigt rak och fin :D Plus att genom att gå till tandläkaren slapp jag se min klass förlora i lucia-vollyboll turneringen. Vilket är riktigt skönt. Efter tandläkarn gick jag till café 60 och tog en latte och satt och läste lite i The boy with the striped pyjamas, boken börjar faktist verkligen arta sig (eller vad man säger) mycket intressant bok faktist, ska nog läsa lite mer snart, efter detta inlägg, vilket kommer bli rätt långt tror jag, för jag har massa onödiga saker att skriva om. Bland annat musik och jeans! :P


Det där skabbig i min mun är undersidan av min tunga :P Men se så fin och rak vänster tanden är.


Vi börjar med musiken, denna dag är en riktigt musik dag för min del, vilket är underbart. Med musik dag menar jag att jag typ älskar alla musik idag, har lyssnat på musik i, i alla fall typ 2 timmar nu och har bara hoppat över typ 2-3 låtar eller nått på mobilen, i vanliga fall kan det bli så att jag lyssnar typ 10 sec på varje låt för att jag känner att jag tröttnat på allt. Men det beror förmodligen lite på att jag för någon dag sen satte in massa nytt och tog bort lite gammalt, så nu inne håller min mobil en härlig musik blandning med britt-rock, indie-rock, rock-rock och lite hiphop och pop... Och säkert nått annat också.  [Usch har typ massa ont i magen av kaffet, det är rätt starkt på 60, och jag har typ en mes mage.] Nu tror jag jag är färdig med musik snacket.

Så nu kör vi på med jeans snacket, jag började tänka på mina jeans på t-banan hem fån 60, jag hade tänkt gå hem från stan men efter som jag varken hade något paraply eller skor som inte läcker in vatten kom jag fram till att det förmodligen skulle bli lite för blött och kallt för min smak. Men gick i alla fall från gullmars plan... Jag vet att jag skulle skriva om mina jeans men måste bara inflika men min otroliga bakvända otur! När jag går från gullmarsplan tar jag en genväg ner för ett stup typ, och de senaste månaderna har jag gått där i bäckmörker och regn, och idag första gågen jag går där i fullt dagsljus och faktist ser vart jag går så halkar jag såklar i gäggan! Det är helt sjuk har gått i den där gäggan flera, flera gånger utan att se ett piss, och nu när jag tror att jag har full kontroll så halkar jag nästan på asset. Om det inte hade vart för mina otroliga ninja reflexer har jag förmodligen vart helt brun på asset nu, men nu blev det bara ena vanten som fick sig ett gyttjedopp. Och hade jävlig tur att mammas väsa inte hade längre band, för jag tror inte hon hade blivit ett dugg glad om jag hade gyttjedoppat hennes typ massa dyra och gamla skinnväska. Då skulle jag förmodligen aldrig få låna något av henne igen. :P

Aja men åter till jeansen! Idag har jag på mig mina favvo jeans, för ett år sedan. Då hade jag dom typ hela tiden men efter ett tag tröttnade jag, såklart och köppte ett bara andra lite baggy jeans, favvo jeansen för ett år sedan är också lite baggy.  Men efter att ha älskat de nya baggy ett tag tröttnade jag helt på baggy och fram tills typ för nån vecka sen har jag bara haft tajta, tajta jeans. Men nu har jag i alla fall använde de gammal baggy nåra gånger, och nu tror jag jag har någon slags fin balans. Men en annan sak som är typ helt otroligt kul är att av min typ fem par jeans så är tre par köpta på VILA, förutom jeansen har jag köpt typ två andra saker där, men det är typ min grej, gå in på VILA och inpuls köpa jeans. Alla har typ kostat lika mycket tror jag också. Och typ inga köpte jag för att jag verkligen behövde dom, fast jag köper typ aldrig saker jag behöver... men ändå. Men när vi ändå skriver om saker man behöver, så behöver jag verkligen en ny hårddisk! Min data är typ helt överbelastad eller något, så jag funderar alvarligt på att skita i julklappar och köpa en hårddisk istället, typ. Ne okej, men om jag kan lyckas övertala mamma att slänga in ett "julklappsbidrag" eller bara att jag få låna några hundra, så kommer jag springa och köpa en hårddisk på en gång. Men än så länge svarar hon inte i telefon, så vi får se hur det blir.

Måste bara fråga är det någon mer än jag som tycker den håriga JC-reklam snubben är ashet! Snyggaste musklerna ever typ! Och älskar JC's lite sexiga toutch på reklam skyltarna, det gör det såååå mycket roligare att kolla på reklam skyltar. 

På tal om sexiga muskler (hoppas jag) ska jag träffa Burger idag, är nästan 100  att jag ska göra det i alla fall, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men om man ska utgå från vad vi har pratat om hitils så blir det nog schack! :D Hihi, fast jag kommer ju framstå som en dum idiot eller nått.. Så är det någon som kan lite schack trix? Typ hur man vinner på 3 drag eller nått, vore jätte bra. :P




Jag vet inte riktigt vad du vill, eller vad jag vill och allt är väldigt förvirrande... men förhoppningsvis vet du att jag alltid vill dig det bästa. :)

Långt inlägg, vet... Sorry för det. 

3OH!3

Eller om det är någon som vill se 3OH!3, vilka de nu är... Dom är i alla fall förband.

Juste jag glömde att hoppa när jag var i duschen... :/ Vad tråkig jag är... Men nu ska jag gå ut med soporna.. undrar om någon bryr sig om jag går utan byxor, hope not.

Everybody loves Katy Perry deep down inside! And that is a fact, sort of...

Kalla mig tönt, men jag tycker seriöst Katy Perry är asball! Och nu upptäckte jag nyss (när jag igentligen borde ha pluggat) att hon ska spela i sthlm den 22/2. Och vore typ askul att gå, men jag antar att ingen jag känner har lust att gå på en Katy Perry konsert, plus att ett stort minus är att de är 13 års gräns, kommer ju så vimmla av massa snorungar. Men fortfarande så vore det kul att gå. Så är det någon som innerst inne skulle döda för att se Perry live så gå med mig! (Jag vet att ni skulle)

Anyway nu ska jag hoppa i duschen, dock inte bokstavligt, eller kan ju göra det en gång bara för att "hoppa i duschen" så att säga, så nu ska jag BOKSTAVLIGEN hoppa i duschen! :D

Cp dator

Jag är inte på bra humör just nu, min dator är helt knäpp och kör fast typ hela tiden. USCH!

Idag hade georgafi/natur provet, gick väl inte otroligt bra, men får förhoppningsvis G i alla fall. Jag hade engelska också det gick massa bra i alla fall, tror det blev full pott, kanske i alla fall. Men måste skriva klart filmanalysen också för datan dampade som sagt. Aja nu ska jag fixa filmanalysen.

Rött är supersött

Här är min röda shorts :D



Och här är mina fina naglar, glittriga och balla! :D


Rött är sött

Sket i gymmet idag, kände mig verkligen helt död i morse, och kände att jag typ inte kunde röra en muskel... Så jag sov ut lite istället. Men nu biter det mig lite i asset för när jag stod i durschen kom jag på att vi inte har gym på fredag häller. Och det är inge bra för jag försöker vara lite atletic och hålla mig i fin form. Fast ska nog ut och jogga nån/några dagar istället.

På tala om hålla sig i form, så vet jag inte riktigt vad det är med mig. På sista tiden har jag typ faft massa komplex för min kropp, och de brukar jag inte... jag har typ alltid vart helt nöjd. Men dock inte längre. Jag undrar om det är kroppen eller psyket som har förändrats. Jag hoppas nästan kroppen, för skulle inte vara så glad på mig själv om jag har blivit så  utseende fixerad så jag ser saker jag aldrig sätt förr.. Anyway nu måste jag sticka måste hinna sminka mig lite snabbt innan jag drar till skolan. Måste bara säga att jag har söta kläder på mig idag :D Jag kan ta en bild och lägga in när ja kommer hem. Har röda shorts :D Har inte haft dom sen i somras typ för ja trodde dom var försmå. Peace out.

:S

Spin out of control
Spin out of control
Try to recover, but collide with each other
We spin out of control

Somethings you don't forgive, somethings you don't forget
Sometimes the fate you suffer is so much worse than death
We're way off course now and we're drifting out to sea
So cut the anchor on your heart to be set free


Out of control, är just vad det känns som jag är.  Men jag ska köra på och kommer varken kolla bak eller åt sidan, så vill du nå mig ställ dig i min väg! Annars kommer jag inte se dig.

Gossip Girl

Jag säger bara wow vilket avsnitt! :D Intriger i massor, och jag trodde nästan det skulle sluta lyckligt :/ Såå synd om Chuck, darling :( Men nu ska jag sluta va en tönt som är heeeelt inne i Gossip Girl, även om det är de jag verkligen är, hihi!

Nu ska jag plugga, eller okej vem lurara jag, inte mig själv i alla fall.. blir nog inget pluggande idag.. Förutom kanske engelska glosorna för det är lätt och kul, sen kanske lite på hemsidan... Den måste ju faktist också bli klar någon gång.

Skola

Sitter i skolan och tråkar lite, har hål timme och har precis övat på engalska glosor som jag naila på typ tredje försöket :D Innan denna irriterande håltimme hade jag tyska, vilket var riktigt kul. Jag, Victoria och Lisa gjorden in dialog som handla om en tjej och hennes pojkvän som gick till docktorn för tjejen (Klara) trodde hon var sjuk, visade sig dock att hon var gravid, hihi och pojkvännen (Klas) respons löd typ; Oh... NEEEEEEEEEIIIIIIIINNNN! :D Hihi jag tycker vi borde haft med lite om när Klas beklagar sig över att de alltid har använt skydd, fast sen kommer han ihåg, juste den där gången pizzerian typ! Hade vart sjukt kul. Men än så länge har vi inte skrivigt med det, men nästa gång kanske.

Nu måste jag bara göra en kort notis och klaga på mina varnings reflexer, dom suger! Så nu är den korta klagande notisen slut.

Trööött

Usch vad svårt det var att komma upp i morse. Och jag glömde helt att sminka mig, såg förmodligen heeelt sliten ut i skolan, hade värsta knullruffset till hår och osminkad.. Inte hör att jag brukar ha så otroligt mycket smink annars häller men, men lite freshare brukar man ju va i alla fall.

Dubbel usch! Har massa läxa jag måste göra :( har flera stora prov i veckan. :(

I alla fall

Okej idag vart inte som planerad, istället vart de ikea med mamma och bror. Fick två mini staflin som kosta 5 kr/st, det är typ insanely billigt! På ena staflit har jag satt min ängel, och på andra lite foton att skifta mellan, just nu är det ett träd som ser dagens ljus, eller ja dunklet i mitt rum.

Okej jag måste bara säga att jag hatar oren (i följd) I ALLA FALL, jag vet jag säger det typ hela tiden, men det är så sjuk för det betyder ju inte i alla fall, de betyder ju typ men [AAAW DET SNÖAR UTE IGEN <3] äh jag vette fan va det betyder, nått man säger bara men det har har inte inne börden i ALLA fall. Jag blir sjukt snurrig i skallen av sånt här, men om man tänker så här så skulle ja lika gärna kunna säga typ. I ungefär hälften av fallen nu ska jag sova.

Det är därför man älskar engelska och gillar svenskan inte riktigt lika mycket.
Good night, sleep tight. HA det där rimmade ju på riktigt!


!

Jag är dålig på det här med att sova när jag ska, men detta är viktigt jag kom precis på mitt quest of life! Måste skriva hur det gick till, låg och funderade lite och kom på att jag inte visste vad avsändare heter på engelska, så tog upp mobilen för att ändra den till engelska, men det tjänade ingenting till för när jag öppnade ett sms frog det bara from och inte avsändare, så vet fortfarande inte, men kollar upp det imogon. Jag fortsatte att fundera och funderade på att jag har funderat på att börja blogga på engelska, bra övning och massa kul, jag typ älskar engelska.. Men jag har i alla dall kommit fram till att jag förmodligen kommer fortsätta blogga på svenska för vill inte förlora lata läsare som inte orkar läsa på engelsk. Jag tänkte vidare och kom fram till att det är väldigt konstig att blogga på ett språk som inte är sitt modersmål, och att folk som är typ födda i sverige men flyttat utomlands som vuxna brukar ha svenska bloggar. Men i alla fall så kom jag att tänka på att jag har hört någon stans att det språk man drömmer på är typ sitt riktiga modersmål, typ som barn som har föräldrar från olika länder och pratar flera språk hemma har typ ändå ett språk de drömmer på¨. Och jag har kommit fram till att min livsuppgift är att drömma på engelska! Wow nu har jag i alla fall ett mål här i livet! :D Sjukt nöjd och trött, god natt igen.

Pain, pain and more pain!

Jag har ingen aning om vad jag har gjort för att förtjäna sådan här axel (lite nack också) -verk! Jag lyckades hitta en villig massör och masserades i alla fall 15-20 min och stretchade (vet inte hur det stavas) och allt, men fortfarande är axelmusklerna typ som sten och jag är helt öm på dom. Och det gör ju så jävla ont att stretcha ut dom, men gört' ändå för jag vill bli av med denna smärta!

Haha, jag har nyss roat mig med att kolla in Katy Perrys blogg, det var faktist riktigt kul. Hon har i alla fall lite personlighet (till skillnad från mig) därför var hennes blogg underhållande, plus att de va typ hälften video, hälften text blogg, så man slapp läsa så mycket, yay! :D Plus att hennes musik är faktiskt bra, enligt mig anyway.

Meeen nu måste jag sussa, jag ska fota med Yrsa imorgon, vet dock icke var ännu... Hoppas vi kommer på något kul ställe... Någon dag ska vi i alla fall fota i studio, min inte imorgon dock tror jag ej. Det ska bli massa kul, vi ska hitta massa roliga outfits att fota oss med, vet inte riktigt vilka outfits.. för jag har typ inget kul, och inga pengar att köpa roliga outfits med... Men i värsta fall kan man alltid köra utan outfits :) Då blir det roligt i alla fall. Jag har iuförsig (vet inte om det är ett ord, eller hur det stavas om det är ett ord) den puffiga vita klänningen, men den är jag lite trött på, den har vart min roliga outfit länge nu... Plus att den lämnar inte så mycket till fantasin på hyllsektionen, fast om man ska tänka i dom banorna är det i alla fall bättre än naket. Men vill i alla fall ha något nytt roligt, plus att man vill ju ha flera outfits. Men en outfit ska nog vara lite rock inspererad i alla fall.

Men jag vet inte äns varför jag rablar på om det här och använder ordet outfit hundra gånger... Vi ska som jag sa förmodligen inte fota studio imorgon. Så det där med outfits tar jag när vi kommer till det.

Undrar om man kan strypa sig själv när man sover med halsduk, det är nog lungt vaknar nog innan jag är helt veck.. För nu känns det faktiskt som ett måste för att hålla nakcen/axlarna varma, man kan inte lite på att täcket ligger kvar som det ska. Btw igår försökte jag sova helt spikrak på rygg med armarna över huvet under kudden, det lyckades nästan men tog så lång tid innan jag somna så kändes nödvändigt att byta ställning. Men annars tycker jag det är en kul idé, att somna på ett intressant sätt och sen se hur man vaknar, har dock typ aldrig lyckts för jag måste vända och vrida på mig massa gånger innan jag somnar.

Okej nu måste jag sluta rabla, måste bara säga typ tre sker till, det är 1. N har en blogg som jag läst typ två gånger tror jag och det är typ fem gånger för mycket, fast vet dock inte hur jag ska läsa i minus tal men. Anyway 2. Burger har inte hört av sig på hela helgen, känner att jag borde höra av mig för att inte schabla bort skaer och ting, säger bara schack FFS! Och 3. Jag vet att jag har skrivigt massa skit, och det är sent och jag måste sova för jag kan förutspå att morgon dagen kommer innehålla frisk luft och gång, så jag tänker inte läsa igenom det jag skrivigt, vilket jag brukar för att undvika eventuella stavfel eller ord utlämning, så ha överseende ffs! Peace out 'n' Sleep tight 

Hihi det rimmade nästan typ :) ...sluta i alla fall på t båda två.

Lovely

Måste bara säga att jag ÄLSKAR min Wonder Woman trosor! They are lovely! ;D Gillar mina Batman och Superman också, men inget slår Wonder Woman. Skulle gärna lägga ut en bild på mitt ass i dom, men nu är jag nog allt för trött. Sleep Tight!

Sweet dreams

Kom på att jag måste berätta om den sjuka drömmen jag drömde i natt.

Jag skulle typ få en tjej att bli min kompis och hon ville typ ha en kille att roa sig med, så jag gick typ och hittade två killar och pressenterade dom för henne, sen fick dom roa sig och jag gick till min kusin och hon undra hur de hade gått me den nya polarn så ja ba' bra hon ville ha en kille så jag fixa två.. och då sa kusinen min typ, men varför gav du henne båda och jag ba faaaan va osmart jag är, jag skulle behållt ena.

Det var typ vad drömmen gick ut på, den var riktigt konstig och sjuk och kanske objektiviserade killar en aning, men a sånt drömmar jag om :S Haha, fast det här var dock första gången jag drömde något så konstigt. Tjejen var btw hon som spelar Silver i 90210. Haha, men var nog bara för jag sätt henne i en annan film (Prom night) precis innan jag somna.  

Housewife

Idag har jag typ lekt housewife. Jag började dagen med att dra till gymmet och bränna lite fett, sen så drog jag hem och åt lite lunch, sen åkte jag och handlade grejer till middagen. Två tunga påsar vart det som jag sedan släpade hem. När jag var på ica köpte jag också en kakmix, så när jag kom rörde jag ihop lite chocolate chip cookies. De vart mycket goda, smakade typ som dom på subway! Och strax ska jag börja laga middag. Allt detta för att Adam har träning så otroligt jobbiga tider! Och pappa jobbar kväll. 

Aja jag har hunnit med lite annat också, jag har kollat filmen The Wackness  den var riktigt bra tyckte jag, vet inte riktigt varför, den handla inte om så jättemycket egentligen, handla typ bara om en snubbe och hans problem, men var i alla fall bra som sagt. Måste bara säga att jag älskade Olsens hippie frilla! :D Och på tal om frillor måste jag beklaga mig lite över min, den är hemsk! Måste ta och skaffa en "riktigt" frilla, just nu kan jag typ bara ha uppsatt, för de är helt tråkigt, platt och hängigt. Så har någon en kul idé på vad jag borde skaffa för frilla? Egentligen vill jag ju spara ut det lite mer, men vet inte om jag orkar när de ser ut så här, så ska nog klippa någon frisyr, men vet inte riktigt vad.



Ouf

Usch har massa ont i nacken och axlarna. Kan inte någon bara komma och massera mig?! Men nu ska jag kolla på en film om jag hittar någon intressant att kolla på.

Dirty sexy money

Jag kom nyss hem från en av mammas kompisar, hon hade vunnit någon slags aloe vera ansiktst behandling som hon bjöd med oss på, så nu är man lite fresh i vinter mörkret. De var riktigt ballt, visste inte alls att aloe vera var bra för sååå mycket. Nu sitter jag och underhåller mig med Dirty sexy money tycker det är ytterst underhållande och Lucy Lui kon precis in i serien, gillar henne hon spelar alltid så sköna roller.

Idag i skolan, på engelskan kolla vi på Frankenstine, den från 94. Filmen var vädligt bra men otroligt hemsk, och är inte riktigt ett fan av hemska filmer, är typ bara deprimerande. Aja nu ska jag koncentrera mig på DIRTY SEXY MONEY.


can't sleep

Usch jag kan inte sova riktigt, läste lite ur boken jag läser som eng läxa, och ska göra en analys på så kände att jag behövde skriva ner lite av de jag läst. Boken heter föresten The Boy in the Striped Pyjamas och är ganska intressant hitils, även om jag inte kommit så långt. Innan jag kände att jag behövde skriva ner min tankar om boken låg jag och försökte sova, och jag har typ världens mäst irritarande ticks grej. När jag ligger på min vänster sida hör jag min egna puls i huvet, försök sova med det liksom! Har typ ingen aning om varför, på vänster sidan är det helt tyst, och iblan (ytterst sällan) kan jag lägga mig på något sätt så att inte pulsen hörs på höger sida också. Det är typ massa irriterande att inte kunna sova åt vilket håll jag vill. Jag undrar om detta är en vane sak eller något, för när jag var liten sov jag alltid på vänster sidan för att jag var rädd att någon stod utanför fönstret och kolla in på mig och genom att sova på vänster sidan kunde jag gömma mitt ansikte in mot väggen. HAHA vad patetisk man var när man var liten!

Imorgon ska jag prova en ny frukost tror jag, har tröttnat på branflakes nu. De höll längre än cornflakes i alla fall. Men nu ska jag köra något lite anorlunda, jag tänker mig yogurt me lite honung i och sen typ clementin och mandlar som något att tugga i, men tror dock mandlarna kommer vara jobbigt hårda, och nu när jag tänker på det så kanske clementin saften gör yogurten skabbig. Men man måste testa i alla fall, annars kommar jag dö av tråkighet, plus att alla flingor innehåller på mycket socker.

Aja nu ska jag försöka sova igen. Sweet dreams, i know i will dream sweet.

2:a December

Idag är det andra december och det blev en riktigt kort dag i skolan, för jag missade tyskan p.g.a. att jag är såå smart ass att jag glömde busskortet hemma och bussarna gå typ massa sällan. Så då hade jag bara två lektioner, geografi och matte och på matten har vi börjat dela upp klassen i två grupper och denna vecka är jag i den första gruppen så hade var en och en halv timmes skoldag + lite kort rast.

Måste bara säga att min teori stämde, jag kollade på Filip och Fredrik igår och där ja som att de finns undersökningar som visar på att medans killar blir upphetsade av en bild typ medans tjejer oftast behöver mer ut av en situation/händelse som de antingen vart med om, fantiserat ihop eller kanske en film.

Just nu håller jag på att lyssna igenom The Killers nya album Day and Age några låtar är riktigt bra, andra okej :)

RSS 2.0