1:a advent

Idag har jag städat, MASSOR! :P Så nu är mitt rum rent och snyggt. Jag har också slagit in lite julklappar, så mysigt med lite jul feeling. Men nu orkar jag ite skriva något mer, är massa trött.

Bra

Detta har vart en bra dag, har vart i Farsta med Yrsa och köpt julkappar, fast blev dock bara en julklapp och två saker till mig! (A) En jack, typ höst jack, så lite onödigt, men gillade den plus att jag kan ha dunjackan om de blir kallt igen. Sen köpte jag en slags brun tunika som jag ska ha på mig på julafton, den var ganska perfect, lagom fin, löst sittande och allmänt skön. Sen köpte jag en julklapp till syster-yster, kan dock inte säga vad de var för hon brukar läsa bloggen min lite då och då. (Om du inte blir nöjd får du skylla dig själv att du inte önskade dig något!).

Igår ringde Burger, det var faktist rätt kul att sncka med honom, han var rätt bra på att säga rätt saker :P Vi pratade om att gå och spela schack någon dag. :D De lät faktist väldigt intressant, för de är inget man brukar göra direkt. Såå blev lite sugen.

Paus

Nu tar jag en paus i 90210 tittandet och tänkte berätta att jag drömde en störande dröm i natt, underbar men störande. Handla om en person, är dock inte bekväm med att säga vem, vi träffades första gången på länge, vi blev sams, vi bråkade och blev sams igen. Det var typ rätt konstigt, jag hade typ massa starka känslor för personen i drömmen, typ film starka känslor. Jag både älskar och hatar att jag drömde den drömmen, mest hata tror jag. Men det var rätt skönt att för en natt tro att jag hade nån som verkligen brydde sig om mig på de sättet.

sub

Denna dag har jag lyckats åstakomma OTROLIGT mycket, har börjat glo på 90210 och har kommit till fjärde avsnittet tror jag. Underhållande serie. Och så har jag hunnit med att avnjuta en underbart god lunch med min kusin och bror, inte kusinene jag brukar skriva om utan, Kristofer, kusin på pappas sida. Men nu kan jag inte hålla mig längre, ska fortsätta kolla på min min nya favvo serie.

Helg!

Såå skönt med helg nu, är så trött.

Jag vet verkligen inte varför jag har en blogg överhuvudtaget :P kan ändå inte skriva precis vad jag tycker och tänker p.g.a. att de är folk som läser den, och vill inte att folk ska veta allt... skulle nog inte gått ut med att ha en blogg, fast då skulle man å andra sidan inte ha en enda läsre... vilket också skulle vara rätt meningslöst. Hmm...


Tid

Sitter här och drar ut på tiden, jag ska snart på min jobbintervju. Usch jag tror jag har dragigt på mig en coffein addiction, eller jag vet inte riktigt, men drack rätt mycket caffe och cola i London och nu har jag typ konstant ont i huvet och är typ super sugen på cola. Men jag har bestämt mig för att stå emot. Aja nog om det.

Idag kom jag att tänka på en rätt rolig grej som hämde när jag var på bio med Yrsa och Billie, efter bion skulle vi gå på toa men det var tyå världens längsta toa kö, dock var det ingen kö till killarnas toa så jag sa typ, seriöst vilken kö, nu går vi på killarnas istället och började gå mot killtoan, när jag var vid dörren vände jag mig om för att fösäkra mig om att mina vänner var med mig... Men det var dom inte alls dom stod kvar på precis samma ställe, HAHA, jag var helt säker på att dom var med mig och att alla tre marserade till killtoan, men så var inte fallet. Så jag gick tillbaka till dom och klagade lite på att dom inte va med mig, men ja dom hade tänkt lite och kommit fram till att de säkert fanns stå grejer, och att det vore väldigt fel att gå in där då.. vilket är lite sant men ändå. Det kanske är bra att jag umgås med folk som använder hjärnan. :) Jag säger inte att jag är dum, för det är jag inte. Men jag vet inte, jag tror jag lägger undan den smarta delen när jag inte behöver den. Vilket oftast bara leder till roliga situationer, så det är inget negativt. Så ska jag nog börja gå lite smått strax, wish me luck.

Stuff

De har hänt mycket på sista tiden... Jag ska förmodligen gå på min första begravning ganska snart. Men de är inget jag vill skriva om.

Är det nån som visste att Björn Gustavsson har vat med i en film?! Upptäckte de nyss, den kommer typ ut den 5 December och de e en fransk/svensk film typ. Inspelad i Sverige, men de pratar nog huvudsakligen franska tror jag.

Men nu ska ja på lektion strax, tja då.

Twilight

Var nyss och kollade på Twilight med mina två älsta vänner, Yrsa och Billie :) Det var massa kul och filmen var underbart bra! Och en aaaaning sexig, which I love.  Orkar inte skriva så mycket mer om filmen men den var underbart bra, och ska nog köpa den när den kommer ut på dvd.

Var ju i London i helgen, kom hem idag vid två tiden. London var underbart! Hann inte med allt, men vi hann i alla fall med Madame Tussue, Harrods, Jack the Ripper tur och lite annat. Allt var massa kul!


Harrods!

London Calling

It's my birthday today! And guess what! IM GOING TO LONDON TONIGHT! Det är nog typ bästa pressenten ever, ska bli så kul för jag har aldrig vart där förut, men har alltid velat åka dit, men nu så! Sen fick jag en bok om London av pärorna också, sen av systeryster Matilda fick jag en fjärrutlösare till kameran :), tack, tack, sen av bror Adam fick jag ett halsband med hjärtan på ("för att du är min syster" /Adam till mig), sött, sött. Det har vart en ytterst lyckad födelsedag! Och kan inte riktigt fatta att jag åker till London i natt. Men de kanske sjunker in lite när man sitter på planet eller nått. 

Såg J idag, men en tjej och jag säger bara, JAG VISSTE DE! Haha jag märkte verkligen direkt på honom när han hade gått och kärat ner sig. Sen fick jag också ett grattis sms av N, fast de vill jag nog inte komentera. Fast måste bara säga att jag hade tänkt göra de, sms han när han fyllde år.. Trodde ärligt inte vi skulle snacka förns då typ. Jag tror vi kanske tänker likdant, eller ne.. men vi kanske tänker olika fast kommer fram till samma sak. :P Tss jag som inte skulle komentera detta.
 
Anyway see ya' on sunday, juste sorry alla som skulle me på middagen, kanske blir nästa helg i stället.

Oh happy day!

Idag har vart en ovanligt bra dag :) Detta på grund av olika små faktan, till att börja med fick jag tillbaka ett tyska prov som jag fick MVG på. :D  Sen hade vi geografi/natur redovisning och det gick helt ok tror jag, plus att jag öppnade upp ögona för en viss person i klassen! Jag som alltid tyckt att den manliga sidan av min klass är oduglig, men jag vet inte men kan vara för att det är ett visst ställe i månaden, men säger bara en sak, jag skulle inte direkt sitta och småprata om jag typ blev instängd i en hiss med honom. Anyway efter skolan så skulle jag och resten av min familj (förutom Matilda, lives in gotenburg you know) till tankläkaren, men jag, Adam och padre kom dit lite tidigt så vi gick och kolla på skor, och gissa vad! Jag hittade dom skorna jag kollade in på Åhléns förut, men som tog slut. Och pappa köpte dom åt mig! :) Är jätteglad på honom nu!

Sen så fyller jag ju år imorgon och de är ju bra i sig, men extra bra för att då får jag bestämma mat, fast eftersom pappa måste jobba imorgon så skulle inte vi hinna göra de jag ville ha, så det blir det idag istället! Så får massa god mat idag oxå! :D Jag bestämde att jag vill ha lövbiff och klyftpotatis med sås typ min favvo! Allt detta är massa bra, men det är inte slut än. När jag kom hem hade jag ett brev som vänta på mig, det var ett födelsedags kort från ma' grand parents som innehöll cash, så jag är massa rik nu när jag slappa betala skorna och fick extra cash! :D

Sen är ju den vanliga tisdags lyckan också, Gossip Girl, One Tree Hill, Ugly Betty, Desperate Houswives, Christine och Brothers & Sisters.

Sen så har jag en bra helg att se fram emot också. På fredag eller söndag ska jag, Yrsa och Billie gå och se Twilight på bio har jag tänkt, men det är inte 100 ännu, båda kanske inte kan samtidigt men i alla fall, funkar förhoppningsvis. Och sen på lördag så jag gå ut och käka någon god middag med lessan människorna, de ska bli riktigt kul att gå ett gäng och bara sncka massa skit och skratta massa.

Det är bara en liten sak jag stör mig på och de är att mitt iTunes har rådamp! De e typ helt rosa och grejs, och har ingen aning om hur de blev så. :/ But im happy anyway.

:D

Fyller år i övermorgon ! :D

Foto, foto, foto!

Gud jag är verkligen som en dubbelhäftande tejp när det gäller tv-serier! Laddade ner en serie igår som heter The secret life of an american teenager och idag har jag kollart klart på säsongen, eller tror i alla fall att de var hela säsongen enligt IMBD är det inga fler avsnitt. Rätt intressant serie, handlar om en 15 tjej som blir gravid och massa anndra saker. Men jag hoppas på en säsong två för de var allt inget storslaget slut.

Anyway, denna helg har det vart mycket foto. Igår gick jag på fotopromenad och fotade massa fåglar bl a. Och idag följde jag med Yrsa till foto mässan, det var massa roligt och vi provade massa fancy kameror med Telezoom objektiv, så man kunde spana in folket på nära håll, det var verkligen kul!

Nu sitter jag och glor på Poirot, fast har redan sätt detta avsnitt, kommer dock inte ihåg vem mördaren är. Imorgon ska jag ha utväcklingssamtal, de ska bli intressant. Men nu ska jag snart sussa, so good night.


Darkness is fading in...

Duktig

Jag är riktigt duktig, jag håller på att gå igenom alla miljarders bilder och rensar lite, har nästan gjort alla mappar från i sommras, har bara v-ås och öland kvar.. för de e så många bilder så orkar inte göra dom nu. Kanske imorgon, men nu ska jag nog gå igenom lite musik också.. Gick igenom filmerna för ett ta sen också, inte så mycket som rök där men. Min externa hårddisk är ju full, så tills jag har pengar till en ny måste man ju hålla på med sånt här skit arbete! Nästa gång köper jag 1 Tb säger jag bara, så håller den ett tag i alla fall.

Måste bara uppmärksamma folk om låten Three Wishes av The Pierces. Jag har den inte på datorn, för den inte finns att ladda ner någon stans. Så det var länge sedan jag lyssna på den, men den är underbart bra! Så de är en rekomendation, kolla in deras myspace, http://www.myspace.com/thepierces.

rök?

Usch det stinker eld och rök i mitt rum, de ät säket någon som har tänk på en papperskorg där ute eller nått.. Jag har haft en väldigt slapp fredag utan gym, pga min förkylning. Så jag har bara pluggat lite, mindre än jag borde ha gjort, sen har jag bara vart med bror min och gjort ovärda saker som att spela tv spel och kollat på Madagaskar 2. :P nu sitter jag bara och degar med lite musik, och stör mig på röklukten.. man blir nästan lite orolig.. kanske brinner i huset. Idag är det bara 5 dagar kvar! :)

Imorgon måste jag verkligen hitta på något exeptionellt roligt, för jag är otroligt uttråkad och behöver något att pigga upp tillvaron med. Någon som har något förslag på vad jag ska hitta på?



Griseknoen doesn't live here anymore.


Lussebulle!

Sitter nu och äter min först lussebulle för i år! :) Gott, gott.

Igår kollade jag på Ten Inch Hero, den var faktist riktigt mysig :) Och han som är med i serien Supernatural var med och han är massa sexig :) Btw så fyller jag år om 6 dagar !

seven days

Glömde bara säga, seven days...

Are we human? Or are we dancer?

Hyllar The Killers ny låt Human, massa bra! Borde såå plugga geografi/natur nu, men usch kan verkligen inte skriva om det inte jag vill skriva.. Måste ha någon mening, inte bara omskriven fakta från en bok. Och sen måste jag vara kreativ och hitta en bra plats, och är inte alls på kreativt humör. Så istället för att plugga ska jag kolla på EFTERLÄNGTADE Ten Inch Hero filmen vimlar bara av massa roliga människor bland annat Danneel Harris och Elisabeth Harnois, båda ex One Tree Hill  skådisar. Finns även ett annat välbekant ansikte vi tidigare sätt i One Tree Hill, Peytons psyco fake bror! :D Kan det bli bättre säger jag bara! Nu är det bara upp till bevis ska kolla nu! :)


Appeal to Reason

Jag måste bara göra lite reklam för Rise Against nya skiva Appeal to Reason som är sjukt jävla bra! Kommer säkert lyssna sönder på den, men just nu är det typ det ända som kommer ur mina högtalare, och det är så jag vill ha det.

Såg nya Gossip Girl och One Tree Hill idag, hände typ inget speciellt där, same old, same old, fast kul såklart! På sista tiden har jag tänkt på att adam (min bror) beter sig så mycket äldre än mig när jag var sju, jag tror inte jag ser honom som en sjuåring direkt.. jag menar han gör typ samma saker som jag ikväll t ex satt han och chatta med sin tjej på msn.. när jag var sju lekte jag typ med gossedjur och kunde typ inte stava till hej. :p Säger inte att detta är en dålig sak, men tycker ändå att en sjuåring måste få vara barn också. Aja nog om de. Idag var jag typ helt hyperaktiv i alla fall efter åtta, jag bokstavligen hoppade runt i vardags rummet i reklam pauserna. Och ville bara ut och jogga typ, men de gjorde jag dock inte.. var ju massa bra program på tv. Patetiskt men sant. Men ska i alla fall till gymmet imorgon, det ska bli riktigt skönt! Längtar.

Sleep tight



Prov

Hade tyskaprov för någon timme sen, de gick nog ganska bra tror jag. Inte så mycket mer jag ville säga förutom att det är 8 dagar kvar tills jag fyller 17! och 264 tills jag fyller 18! :D

wiie


Dumt

Det var riktigt dumt av mig att tro att jag faktist skulle hitta något i förådet! Haha det är lättare att gå igenom en djungel än vårt föråd, det bara ligger massa skit överallt! Och travar med flyttlådor runt om. Så nej jag hittade inte min mössa, men vi har kanske inte äns kvar den. Och än så länge har jag inte pluggat något.. Men det kommer nog lite senar :P

Jag ska se Twilight och The Duchess på bio när de kommer ut vilka vill se med mig?? Fast om Yrsa ville se The Duchess med mig är den paxad för henne. Sen utöver dom är det massa, massa andra filmer jag måste se, men de tankar jag när de kommer ut på nätet. Fast först måste jag köpa en till hårddisk för att inte ösa så myk på datan, det blir nog minst 500gb denna gång men hälst 1tb ! :D Typ drömmen. 

Men nu ska vi och handla lite farsdag grejs, mat och typ en tröja eller nått :P See ya all 


Inget

Denna heg har jag typ inte gjort ett dugg, men har vart lite små sjuk så de har vart skönt att bara ta de lugnt. Funderar på att gå och sola, men egentligen tilllåter min ekomomi det, såå kanske inte blir av. Annars ska jag bara plugga lite tyska och försöka hitta min håriga mössa i förådet, hoppas ingen har slängt den! Aja  nu måste jag klä på mig och gå och börja leta mössa!

The sisterhood of the traveling pants 2

Jag är lite besviken på filmen, det var väldigt mycket som de helt sket i att ha med från boken, till expempel så har Bee värsta romansen med en gift 40årig utgrävare, vinket de har har skitigt i när de gjorde filmen, vilekt suger för de såg jag typ fram emot att se. :P Sen så hade Lena aldrig sex med den super heta konstnären, vilket hon har i boken.. Men jag tror faktist dom gjorde den senen men att de klippte bort den sen typ, det finns flera saker som tyder på de, men orkar inte gå in på det. Jag antar att de ville göra filmen barntillåten genom att ta bort alla sex sener, vilket bara är otroligt töntigt. Aja nu orkar jag inte skriva mer, jag måste plugga lite.

Btw min hals är helt fuckad, i morse kunde ja typ inte äns snacka, men nu är det lite bättre i alla fall. Juste dom ringde från donken nyss typ och jag ska på en andra intervju, dom är väl typ inte säkra på om jag är kvalifiserad nog eller nått. xD 

Äntligen!

Har inte skrivigt på ett tag känns det som, men det har varit rätt mycket på sista tiden. Jag har två skoluppgifter som ska lämnas in imorgon, jag är typ klar men ska finslipa lite imorgon innan jag skickar in, sen är de massa annat plugg som ska göras. Men jag är i alla fall lit glad för The sisterhood of the traveling pants 2 har äntligan kommit ut på nätet! :D Hoppas den är lika bra som den första, men de är lite konstigt för den här filmen är typ baserad på den sista boken så dom har typ hoppat över massa. Dom hade typ inte råd att göra film på de andra böckerna. Anyway så har jag hittat massa filmer jag måste se men typ ingen har kommit ut på nätet ännu, men har dock skrivigt ner alla på min så kallade musmatta så att jag inte ska glömma bort dom, vilket händer ofta. Än så länge är det uppe i 14 filmen och en serie, men flera av filmerna kommer inte ut förns 2009 så det är inte direkt ett helg projekt. Men jah är lite irriterad för det finns en film som jag jättegärna vill se men ingen jävel har lagt ut den! Så undrar är det någon som vet var man hittar filmen Elvis & Anabelle det är typ en kärleks historia, vilket jag älskar och Blake Lively är huvudrolls innehavare, som jag också älskar, så denna film är ett måste att fylla hjärncellerna med! Sen vill jag också jättegärna se filmen Twilight som verkar asbra, den är baserad på en bok, funderar på att läsa den men kommer ändå förmodligen hinna se filmen innan för den kommer ut på svenska biografer i november, så då kanske jag bara skiter i att läsa boken, för i filmen är det Cedrig från Harry Potter (Robert Pattinson) som spelar huvudroll! Man typ dör på hur underbart snygg han är!

Aja nu ska jag kolla The sisterhood of the traveling pants 2!

:)

Jag har haft ett riktigt skönt lov och det är i alla fall inte för hemskt att vara tillbaka i skolan. Under lovveckan gjorde jag inte så mycket, var med Yrsa lite, sen kollade jag mest sönder på True Blood men nu över helgen drog jag till västerås. Det var skönt som vanligt, älskar att komma ifrån pärorna. Vi hade i alla fall massa kul, och mina skor och jack pengar är typ bort blåsta... men de va värt de! :D

Måste bara säga att jag har sötaste brodern, igår kväll när jag kom hem löd vår konversation så här:

Bror: Jag älskar dig
Jag: Jag älskar dig också
(bror tänker lite)
Bror: Tänk om nån av oss skulle dö
Jag: Om du dog skulle jag nog också dör, för de skulle va så jobbigt
Bror: Nej de får du inte

Nått sånt vare typ och han va verkligen helt seriös, jag menar sånt ska inte sjuåringar prata om.


Här är Yrsa när vi var och fikade efter vår fotodag, juste det påminner mig om att jag är skyldig henne 50 spänn.

RSS 2.0